A barátnőmnek ma hajnalban vettem el a szüzességét. Mikor kíhúztam belőle észrevettem hogy szét van szakadva a gumi és egy csepp sperma sincs benne pedig 5-6 is lőttem. Sajnos elélvezés után még egy percig bentartotam neki a farkam ennek eredményekép a puncijàból sem folyt ki sperma.
Esemény utáni tabletta. Most ez a kérdés hogy elszakadt a gumi és a sperma kifolyt. Igen van esély a teherbe esének, de remélem ezt eleve tudod, hiszen szexeltél.
2020. aug. 29. 10:11
2/11 anonim válasza:
Irány a patika, és vegyél esemény utáni tablettát.
2020. aug. 29. 10:11
3/11 anonim válasza:
Gyorsan menjetek el eseményutáni tablettáért!
2020. aug. 29. 10:13
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat
2020. aug. 29. 10:15
5/11 anonim válasza:
Nem emlékszel, pedig mondtam neked már, hogy legyél inkább homi. Ha a barátod ánuszából folyt volna a sperma, akkor nem kellene ilyeneken aggódnod. (Csak az AIDS miatt.)
2020. aug. 29. 10:18
6/11 anonim válasza:
Szüzen úgy megdugtad, hogy kiszakadt a gumi?
2020. aug. 29. 10:29
7/11 anonim válasza:
Te is szűz vagy? Ahhoz, hogy elszakadjon a gumi vagy bénàn kell felrakni vagy nagyon durván kell csinálni (ùgy, hogy a csaj se elég nedves).
Eseményutáni
2020. aug. 29. 10:31
8/11 anonim válasza:
Az esemény utáni tablettát RECEPTRE ADJÁK . Nem tudsz bemenni a gyógyszertárba és "gyorsan venni".
Amúgy igen, esélyes.
Nőgyógyászat ambulancia/ügyelet - recept-gyógyszertár. Ez a sorrend.
Gratulálok, a kiscsaj első szexuális élménye egy baromi rossz történet lett.
2020. aug. 29. 11:12
9/11 anonim válasza:
25 éve szexelek, mondjátok már meg, hogyan szakad ennyi óvszer, mert nekünk eddig sose volt gond.
2020. aug. 29. 17:20
10/11 anonim válasza:
Mondjuk az is hihetetlen, hogy nem tűnik fel, szét van szakadva rajtad, csak tolod tovább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!