A második babával próbálkozást van itt, aki feladta? Mennyi idő után?
Nem akar jönni a második baba, és a férjemmel azt beszéltük meg, hogy második baba miatt nem szeretnénk továbbmenni meddőségi központba.
Van itt akkor hasonlóképp volt? Mennyi ideig próbálkoztatok a második babával? Mikor adtátok fel? El tudtátok fogadni, hogy egy gyerekes szülők maradtok?
Nekünk az első gyermekünk eleve lombikkal fogant. A kistesóért még 6 beültetésre mentünk el, ami nem hozott eredményt. Aztán meghoztuk a döntést: nem vállalunk többet, ezzel elengedve a kistesó lehetőségét...
Pár hónapra rá pozitív lett a tesztem. A fiamat nem érdekekte, hogy 'el van záródva' a petevezetékem.
Mi nem adtuk fel, bejelentkeztünk meddőségi központba. Az első konzultáció előtt 1 héttel pozitívat teszteltem.
Különben a meddőségi központ sem ördögtől való, nem kell egyből inszem és lombikra gondolni. Lehet valami apró eltérés van csak egyikőtöknél és gyógyszert kapnál és amúgy természetesen foganna.
Persze nem tudom milyen kivizsgáláson voltatok esetleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!