Kb fél éve próbálkozunk második babàval (33vagyok) a sikertelen hónapok folyamán egyre jobban vágyom, h összejöjjön és letargiàba esek mikor megjön,hogy lehet pozitivan kezelni ezt a helyzetet? hogy tudnánk mégis összehozni?
Mi is próbálkoztunk kb. fél éve pár hónap erejéig. Én is 33 vagyok. Nekem volt kémiai terhességem, és én ettől megijedtem. Úgyhogy jelenleg mi egyáltalán nem próbálkozunk.
Egyébként ilyenkor arra koncentrálj, hogy van egy gyönyörű, egészséges gyereked (nekem is van 🥰), és ez a lényeg. A többi majd jön talán.
Követem, ha nem baj. Bár én még csak 32 vagyok, és 1 hónapja volt 1 missed abom, 2 hete műszeres befejezéssel. :( még várom a mensim, azután próbálkozhatunk újra. November óta vágyunk testvérre, bár az első babánk is 9 hónap alatt "sikerült". Ilyenkor olyan lassan telik az idő :(
Kérdező neked mennyi idős az első gyermeked?
Mi december óta akarunk kistestvért, de eddig egy kémiai terhességem volt sajnos, doki szerint minden rendben, de engem is nagyon frusztrált hogy mindent megteszek a dolgokért és mégsem jön össze :/
Most már próbálok nem figyelni a jelekre és az időre hátha összejön így :)
Ami plusz hogy nemrégiben elkezdtem szedni a Novofam méhpempőt hátha segít :)
Tesztek valamit a sikerért vagy "majd lesz valami" alapon megy most a projekt? Ha nem, érdemes utánanézni, miket lehet még tenni, ez enyhítheti a letargiád.
Ovulációfigyelés, testhő-mérés (egész ciklusban), vérvétel (különös tekintettel a pajzsmirigy hormonokra, cukor- és inzulinterheléssel), megtermékenyülést segítő síkosító, spermaanalízis, Aviva-torna... elég hosszú a lista, és ha a vérvételkor vagy spermaanalíziskor valami kiderül, arra még rá lehet menni koncentráltan.
Tudom mert nekem 1.5 év próbálkozás volt, szóval lassanként mindenen végigmentem. Ha nem időzítetek, nem csinálsz ovufigyelést, stb, statisztikailag a fél év igazából nem hosszú, bár értem hogy szomorú vagy de ezt is tudatosítani kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!