Aki próbálta már Czeizel Endre módszerét a baba nemének meghatározására annak bevált? Mit gondoltok róla?
És mi az a módszer?
Én sokat olvastam erről annak idején.
Elvileg a férfi határozza meg a gyermek nemét. Viszont vannak elméletek, ami szerint azért mégis van köze a nőnek hozzá. Pl. mikor van a peteérés, meg miket evett a nő aznap, mert hogy a hüvely ph-értéke is meghatározó lehet. Vagy akár a póz, amiben szeretkeznek. Hogy Czeizel konkrétan mit mondott, azt nem tudom.
De nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ez mind humbuk, teljesen véletlenszerű az egész. Neki 3 fia van, szóval ha próbálkoztak is valamivel, nekik nem jött be.
Több alapja van, mint a babonáknak, de nem 100%, ezt ő se állította. Csak esélynövelés.
Nekem az alapján kizárólag lány lehetne, mert a próbálkozás idején ovu még a kanyarban se volt, az tuti. Jóval később lett. Még nem tudom, bejött-e. Pár hét és kiderül.
Ha arról van szó hogy a fiú spermiumok gyorsabbak és rövidebb ideig életképesek a lányok meg lassabbak és hosszabb ideig életképesek akkor bejött.
Ovu után voltunk együtt, kisfiam lett.
Ezek szerint en kislanyt varok, mert joval az ovulaciom elott voltunk egyutt. Plusz a kinai naptar szerint is lanyra van esely.
Na majd megtudjuk.😀
Na, én mit szóljak a fiú-lány ikreimmel? 😄
Mondjuk tudni lehetett, hogy az egyikük 3 nappal hamarabb fogant (ő a fiú), az elején ugyanis napra pontosan meg lehet mondani a fejlettségből, de nyilván ez csak a végefelé lett tiszta mikor biztosak voltak a nemek.
Hát, ez nem jött be. Fiam lesz🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!