Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen esetlegesen bevált...

Milyen esetlegesen bevált praktikát ismertek arra, hogy nagyobb legyen az esélye az iker terhességnek?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 11:24
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Nincs praktika.
2020. nov. 12. 11:25
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Inkább, azon izgulj, hogy ne az legyen.

Sokkal nagyobb a kockázat, mind az anya, mind a magzatok esetében.

2020. nov. 12. 11:26
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nincs semmilyen praktika. Genetika és szerencse kérdése. Lombikkal van rà némi esély.
2020. nov. 12. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Lombikkal nagyobb az esély
2020. nov. 12. 11:45
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
túrótortát kell enni... ja nem az a simsben van
2020. nov. 12. 12:09
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

Ezt én sem értem miért vágynak ikrekre az emberek. Elég kockázatos az egész. Oké nagyon aranyosag meg dupla boldogság, de iszonyat rizikóa a babákra és az anyára nézve is.

Egyébként lombikkal van nagy esély rá, amúgy meg kb szerencse kérdése. Nálunk anyukámnak lettek volna ikrei, de 12 hetesen elmentek. Nekem is az első terhességem iker volt és ők se maradtak velünk :( Jobb nem vágyni rá, de a lényeg, hogy elősegíteni nem lehet.

2020. nov. 12. 13:10
 7/9 anonim ***** válasza:
94%
Iker gyereknél vagy ha vannak a családban ikrek vagy a felmenők közt, nagyobb az esély, de nem sokkal. Én is iker vagyok, a második terhességem az orvos szerint iker terhességnek indult, de csak az egyik embrió maradt meg. Sok ilyen eset van.
2020. nov. 12. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
47%

Fogamzásgátló tabletta abbahagyása utáni első ciklusban kicsit nagyobb az esély.

A szervezet olyan hormonsokkot kap, hogy nagyobb eséllyel érik meg és indul útnak petesejt mindkét petefészekből.

Nem úgy értendő, hogy50-50% hogy ikrek lesznek, hanem egy icipicit nagyobb az esélye így, de nem sok és ált szokták ajánlani, hogy tabi után várjanak a párok 1-2 hónapot, hogy regenerálódjon a szervezet.

Ha egypetéjű ikrekre gondolsz, azt nem tudod befolyásolni még ennyire sem.

Ha kettéosztódik a petesejt, az gyakorlatilag "egy hiba a mátrixban" még akkor is ha az eredménye nagyon aranyos.

2020. nov. 12. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Beültetéssel, illetve ha a közeli családban vannak ikrek anyai ágon a leendő anya felől ezek biztosan növelik az esélyt. Viszont hidd el sokkal nehezebb az ikres terhesség a sima 1esnél. Nekem is ikreim vannak
2020. nov. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!