Ebben a járványhelyzetben szerintetek nagyobb kockázata van a gyermekvállalásnak?
Milyen megváltozott eü ellátásra gondolsz pontosan?
31 hetes vagyok, 3.gyerekünk. Semmilyen fenakadás nincs a terhes gondozásban, se a védőnői látogatásban.
Az más, hogy a sima háziorvosi ellátás telefonon működik..
Szerintem nyugodtan belevághattok, a terhesgondozás teljesen zavartalan, mindenre időben kaptam időpontot eddig, minden vizsgálatra zökkenőmentesen sikerült eljutnom :) az orvosom szerint a szüléstől sem kell tartanom, max. arra számíthatok, hogy a kórházból előbb szabadulhatok ha minden rendben van velem is és a babával is és hogy valószínűleg nem fogadhatok a kórházban látogatókat, azonban az apás szülést megengedik..
És az előttem szólónak igaza van, kitudja mikor lesz vége a vírushelyzetnek :)
#9 Megmondom őszintén, hogy nem tudom, Bardóczy dr. előtt milyen volt a helyzet, mert a nagyobbikat Fehérváron szültem, de az biztos, hogy nagyon meg voltam most elégedve a terhesgondozással, és a szülés utáni 3 bent töltött nap is abszolút jó emlék. Orvosok, nővérek, mindenki végig normális volt és alapos. :)
Kérdező: a kóházban fognak pcr-tesztet csinálni, lehet hogy nem is egyet, és csak azokat rakják egy kórterembe, akiknek visszajön a negatív eredménye. Legalábbis nyáron itt így volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!