Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ebben a járványhelyzetben...

Ebben a járványhelyzetben szerintetek nagyobb kockázata van a gyermekvállalásnak?

Figyelt kérdés
38 évesen babát szeretnék. A vírushelyzet viszont aggodalommal tölt el, nem csak a fertősétől félek, sokkal inkább az megváltozott egészségügyi ellátástól. Mondhatnám, hogy várok egy kicsit, viszont az idő sürget az életkorom miatt.

2020. okt. 25. 11:40
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Használd a keresőt ☺️. Az elmúlt napokban több ilyen kérdés is volt.
2020. okt. 25. 13:54
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetertek #2vel, 3 napja szultem, a korhazi ellatas folyamatos volt, 38eves vagyok, en mar nem akartam varni, ki tudja mikor jott volna ossze.
2020. okt. 25. 14:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ellátástól ne félj, 24 hetes kismama vagyok, minden a legnagyobb rendben zajlott eddig. Igaz magánrendelésre járok, a kórházba csak vérvétel miatt, de a világon semmi baj nem volt még. Sőt, inkább még gyorsabban is zajlott a vérvétel mind2 alkalommal, mint eddig bármikor. Ez miatt ne várjatok, szerintem nem éri meg :) szorítok nektek!
2020. okt. 25. 14:30
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha 30 éves lennél, azt mondanám várj egy évet nyugodtan, de így, hogy 38 vagy, jobb most belevágni, ki tudja mikor jön össze.
2020. okt. 25. 14:58
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Kismamáknak, anyukáknak gratulálok! :)
2020. okt. 26. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!