Időn túli terhességi teszt?
2 napja késik a menstruációm, ma reggel csináltam egy tesztet, negatív lett, kidobtam. 20 perc múlva mégis előhalásztam, kommentben csatolom a linket.
Ebben a hónapban használtam először barátcserjét, gondoltam az tolta ki. Peteérésem jan 22-én lehetett, ovu teszttel nem kaptam el, csak 3 db digitális volt, azt huszadikától használtam, így hétfőre már nem maradt. 22-én együtt voltunk. 31-én voltam progeszteront nézetni vérből, mert kezdjük a meddőségi kezelést február végén, a progeszteronom 77,8 nmol/l volt.
Lehet szellem csík? Sosem lett még két csíkos, időn túl sem.
Görcsölgetek néha, mindjárt megjön érzésem van.
Halihó!
6 hete terhespatológián vagyok, mert B baba áramlása romlott, de szerencsére minden rendben, csak szükséges a napi kontroll. Ma mondta a doki, ha minden így marad, a 35. hétig biztosan elvihető ☺️ az már csak 3 hét!
Nagyon várjuk őket, persze kicsit rémísztő 😄
Tényleg, mi újság? Remélem, minden rendben!🤞
Nekem augusztus 20-án megszületett a kisfiam😁
Sziasztok!
Szeptember 10-én születtek meg a kis mazsoláim ☺️ kicsit még időzünk a NIC-en és remélem hamarosan haza mehetünk végre 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!