Időn túli terhességi teszt?
2 napja késik a menstruációm, ma reggel csináltam egy tesztet, negatív lett, kidobtam. 20 perc múlva mégis előhalásztam, kommentben csatolom a linket.
Ebben a hónapban használtam először barátcserjét, gondoltam az tolta ki. Peteérésem jan 22-én lehetett, ovu teszttel nem kaptam el, csak 3 db digitális volt, azt huszadikától használtam, így hétfőre már nem maradt. 22-én együtt voltunk. 31-én voltam progeszteront nézetni vérből, mert kezdjük a meddőségi kezelést február végén, a progeszteronom 77,8 nmol/l volt.
Lehet szellem csík? Sosem lett még két csíkos, időn túl sem.
Görcsölgetek néha, mindjárt megjön érzésem van.
Sziasztok!
Ha bárki erre járna még 😊 hétfőn voltunk 12. heti ultrahangon. Nagy meglepetés ért minket, iker babákat várok! ☺️ Mindkettő kb ugyan akkora, nagyon minimálisan kisebb a B baba, azt mondták, hogy ez nagyon ritka, hogy ennyire szépen fejlődnek együtt. Remélem ezután is minden rendben lesz! 🤞
#35! Gratulálok én is! Dupla boldogság 😁
#36! Neked is gratulálok! Én picit előrébb járok nálatok, már túl a 2.genetikain is.
#5, 20
Köszönöm, szuperül! Nagyon jól viselem a várandósságot, nem volt semmiféle rosszullétem. Energikus vagyok, dolgozom, levelezőn egyetemre járok.
Annyi, hogy hetente kell uh-ra járnom, az egypetéjűség miatt ez a protokoll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!