Megbízható ez a Rossmann-ban kapható legolcsóbb terhességi teszt?
febr. 6. 12:53
1/6 anonim válasza:
Nem írja az érzékenységűt, de szerintem ez 25-ös. Ez csak az elmaradt menstruáció után lesz pozitív, akkor is lehet halvány.
babatervezo.hu-ról tudsz olcsóbban 10-es tesztet rendelni (persze a szállítás miatt csak nagytételben éri meg)
Ha csak 1 db-ra van szükséged akkor vedd a rossmannban inkább a facelle-t. (A mátogatós olcsóbb papír teszt)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Azt próbáltam màr, akkor lehet megint olyat veszek. De azt is mártogatni kell, nem?
Bocsi, lehet hülye kérdés, de "gyorsteszt" meg "sima tesz" között van különbség?
febr. 6. 13:10
4/6 anonim válasza:
Nekem kimutatta, hogy terhes vagyok, amikor terhes voltam. :)
5/6 anonim válasza:
Ugyan az 🙂. Mindegyik "gyorsteszt" ami vizeletből perceken belül kimutatja, az hogy gyorstesztet írnak rá vagy csak tesztet az a gyártón múlik.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen! :)
febr. 6. 13:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!