Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor lett először pozitív a...

Mikor lett először pozitív a tesztetek?

Figyelt kérdés
Elsősorban olyanokra vagyok kíváncsi akik csak a nemvárt után teszteltek először vagy a nemvárt előtt végig negatív lett a tesztjük.
febr. 1. 08:47
 1/7 anonim ***** válasza:
2 napos késéssel halvány, de egyértelmű pozitív volt.
febr. 1. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
11. Dpo-n délutáni vizeletből.
febr. 1. 09:04
 3/7 anonim ***** válasza:
Én csak késés után 2-3 nappal teszteltem, akkor már egyértelmű pozitív volt, előtte nem szoktam így nem tudom az lett volna e
febr. 1. 09:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt rendszeres akkor, 26-32 nap között bármikor jelentkezett, a 33. napig vártam. (A 32. napon láttam egy apró vérpöttyöt, de akkor már sejtettem, hogy nem fog rendesen megjönni, pedig erős PMS-tüneteim voltak.) Halvány pozitív lett. 5 nap múlva, már csak kíváncsiságból, elhasználtam a megmaradt tesztet, az is ugyanolyan halvány lett. (Ezt csak azért írnám, mert szoktam látni, hogy itt sokan naponta tesztelnek pozitív után is, és aggódnak, ha nem lesz erősebb, és egyből kémia terhességre/közelgő vetélésre gondolnak, holott simán lehet, hogy valakinél később indul be a hormontermelés, de a terhességet végig fogja vinni. Ja, és a halvány 2. csík is pozitív, nincs olyan, hogy vki kicsit terhes, vagy nagyon terhes:-) Én egyébként azt javasolnám, hogy akinek pontatlan a ciklusa, mint nekem volt, az utolsó naphoz viszonyítson, tehát 26-32 nap esetén ne a 26. napon teszteljen!
febr. 1. 11:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Akinek nem várt után negatív tesztje van, de pár nap múlva még is pozit tesztel, annak nem akkor volt a nem várt....késett az ovuja.

Ha nem vagy biztos az ovudban, mert nem követted, akkor két naponta tesztelgess.

Ha ritkán vagytok együtt, akkor a lehetséges aktustól számítva 19 nappal pozinak kell lennie bármilyen tesztnek.

febr. 1. 13:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Hétfőn este nagyon halvány , alig látható második csík volt, csütörtökön reggel pedig szép pozitív teszt.
febr. 22. 17:01
 7/7 anonim ***** válasza:
6# vagyok, bocsánat az kimaradt, hogy csütörtökön volt a "nem várt"
febr. 22. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!