30-31 napos ciklusnál az ovu tesztetek hányadik napon lett pozitív? (illetve a poz. Után először negatív)
Figyelt kérdés
Középidőben ovus fájdalmaim vannak rendszerint,most viszont rendeltem ovu tesztet,mert attól tartok,h nem akkor van ovum,amikor érzem.Talán ezért nem jön a baba.2010. jan. 30. 15:25
1/8 anonim válasza:
30-31 napos ciklusnál az ovu a 14-19. napok között lehet valamikor.
2/8 anonim válasza:
Nekem ugyan 27-28 naposak a ciklusaim, de a 10.és 11. napon volt pozi, majd a 12. napon negatív.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi,h válaszoltatok.Már mindenfélét(pvezeték elzáródás,stb.)képzelek,és most jutott eszembe,h a legkézenfekvőbb dolgot sem tudom,h mikor van ovum.
2010. jan. 31. 15:05
4/8 anonim válasza:
Nekem 28 napos ciklusnál a 17-18.napon mutatja a teszt az ovuláciomat.
5/8 Vilcsianyuja válasza:
Én sosem ovuteszteltem, de a dokim a peteérés vizsgálatkor azt magyarázta, hogy ciklus hosszától függetlenül a várható mensi első napjától visszaszámított 14. napon van általában az ovuláció. Tehát 28 napos ciklusnál épp a ciklus 14. napján, 30 napos ciklusnál viszont a 16. napon. Ezt a méhnyálkahártya és a tüsző érettségének megállapításánál veszik figyelembe.
6/8 anonim válasza:
Nekem az utóbbi 2 hónapban 31 napos volt a ciklusom, az ovu tesztem pedig a 18. napon lett +. Másnap már nem csináltam tesztet, úgyhogy nem tudom, hogy mikor lett -, de gondolom másnap :)
7/8 anonim válasza:
A tüszőrepedés és a rákövetkező menszesz között átlagosan 14 nap telik el (luteális fázis), de a normális tartomány 12-16 nap. Akinek 10 nap vagy ennél is rövidebb a luteális fázisa, az erősen megnehezíti vagy akár meg is akadályozza a teherbeesést.
Ezek szerint 01-31 14:33 luteális fázisa 16 nap, 19:14
luteális fázisa 12 nap, de 17:34-é csak 11 nap, ami elég kevés.
8/8 anonim válasza:
Utolsónak. Igen nekem 16 napos a luteális fázisom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!