Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy bírjam ki a nemvárt...

Hogy bírjam ki a nemvárt napját a teszteléssel?

Figyelt kérdés
Direkt csak 5 db tesztet vettem erre a hónapra. 9 dpo-nál járok és már csak 2 db van meg belőle... Ma reggel és most pár perce is teszteltem, nyilván mind negatív volt :(
jan. 30. 19:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
85%
Utolsó: Akkor valószínűleg mégsem 8. dpo-n voltál...
jan. 30. 20:13
 12/23 anonim ***** válasza:
81%
Miért jó neked ez a rengeteg negatív teszt? Nem szomorít el? Nem hangol le? Nem megy el az életkedved is?
jan. 30. 20:16
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Teszteltem en is hamarabb, tobbnyire negativ lett, szomoru lettem. Aztan egyszer megorultem a pozitiv eredmenynek. Par oraval kesobb megjott. Iszonyu csalodott voltam. Azota mar 11 hetes vagyok, de ha visszamehetnek az idobe, nem tesztelnek hamarabb.
jan. 30. 22:22
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

11

Hát az orvos és az uh,lh,és a hő is tuti tévedett ,mert te jobban tudod hogy az nem lehet!

10es

jan. 31. 05:51
 15/23 anonim ***** válasza:
73%

Dobd ki a teszteket, amik otthon vannak, és ne vegyél többet!!! Majd ha késik egy napot a menzid akkor elmész a boltba, és veszel 1!!!drb tesztet.

Ez olyan függőség, mint a Hogy bírja ki, hogy ne egyek csokit??? Nincs otthon, nem veszel és kész.

jan. 31. 06:19
 16/23 A kérdező kommentje:

Tényleg nem lehet nekem sem otthon édesség, mert ha van, akkor az már nincs :D

Az a baj, hogy annyira optimista vagyok, hogy egy pár perces néma csend után már lelkesedem, hátha csak pár óra kell még ahhoz, hogy kimutassa a terhességet.

Ma reggel erős voltam ám és kiöntöttem a pisim mielőtt belemártottam volna a tesztet. Ha ebben a ciklusban nem sikerült, akkor sem veszek előre tesztet a kövi hónapra.

jan. 31. 08:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de ha összejön akkor lesz min izgulni és várni...várni...ez már nem normális amit csinálsz. Én is előbb teszteltem, de nem ennyire...11 nappal ovu után. Ha 9 nap telt el , hova a bánatba lőttèl el három tesztet? Mondjuk még egyet sem kellett volna. Én sem emlékszem, hogy bioszból kifejtettèk volna ennyire a fogantatást, de képzeld utánanéztem, neked is ezt javaslom!!!!
febr. 22. 17:11
 18/23 anonim ***** válasza:
10# kizárt dolog...
febr. 22. 17:13
 19/23 anonim ***** válasza:
0%

18

Annyira jó hogy te ezt jobban tudod.a 14es válasz is az enyém!

De tényleg jó folog hogy a gyk népe mindig jobban tudja mint az orvos!

10es

febr. 22. 17:56
 20/23 anonim ***** válasza:

én a 6-os voltam.

vettem olcsó teszteket erre a hónapra, bár márciusban már meddőségibe mentünk (volna).

HETEDIK dpo-tól teszteltem, magam sem tudom minek, kíváncsi voltam ha esetleg baba van, akkor tényleg mi az a legkorábbi mikor mutatná.

11 és 12 dpo is full negatív (mindegyik ugyanolyan teszt volt) és én fel is adtam, hiszen akkor már mutatni kellene...

lh tesztet ebben a hónapban már nem csináltam csak a hőmet mértem és azt is már hónapok óta és előző gyerek előtt is 8 hónapig, szóval tudom hogyan működik a testem

13.dpo felébredtem éjjel 3kor és utána 7kor keltem és annyira fájt a mellem, hogy majd leszakadt, csak azért csináltam tesztet, amúgy már eszem ágában sem volt. és lám, pozitív :D

febr. 22. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!