Hogy bírjam ki a nemvárt napját a teszteléssel?
11
Hát az orvos és az uh,lh,és a hő is tuti tévedett ,mert te jobban tudod hogy az nem lehet!
10es
Dobd ki a teszteket, amik otthon vannak, és ne vegyél többet!!! Majd ha késik egy napot a menzid akkor elmész a boltba, és veszel 1!!!drb tesztet.
Ez olyan függőség, mint a Hogy bírja ki, hogy ne egyek csokit??? Nincs otthon, nem veszel és kész.
Tényleg nem lehet nekem sem otthon édesség, mert ha van, akkor az már nincs :D
Az a baj, hogy annyira optimista vagyok, hogy egy pár perces néma csend után már lelkesedem, hátha csak pár óra kell még ahhoz, hogy kimutassa a terhességet.
Ma reggel erős voltam ám és kiöntöttem a pisim mielőtt belemártottam volna a tesztet. Ha ebben a ciklusban nem sikerült, akkor sem veszek előre tesztet a kövi hónapra.
18
Annyira jó hogy te ezt jobban tudod.a 14es válasz is az enyém!
De tényleg jó folog hogy a gyk népe mindig jobban tudja mint az orvos!
10es
én a 6-os voltam.
vettem olcsó teszteket erre a hónapra, bár márciusban már meddőségibe mentünk (volna).
HETEDIK dpo-tól teszteltem, magam sem tudom minek, kíváncsi voltam ha esetleg baba van, akkor tényleg mi az a legkorábbi mikor mutatná.
11 és 12 dpo is full negatív (mindegyik ugyanolyan teszt volt) és én fel is adtam, hiszen akkor már mutatni kellene...
lh tesztet ebben a hónapban már nem csináltam csak a hőmet mértem és azt is már hónapok óta és előző gyerek előtt is 8 hónapig, szóval tudom hogyan működik a testem
13.dpo felébredtem éjjel 3kor és utána 7kor keltem és annyira fájt a mellem, hogy majd leszakadt, csak azért csináltam tesztet, amúgy már eszem ágában sem volt. és lám, pozitív :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!