Lehet attól terhes egy lány ha belenyúl az előváladékba majd elől picit megfogja magának?
Figyelt kérdés
Nem nyúlt be semennyire csak fájt neki ahogy ujjaztam. Ezután tette oda a kezét de lehet nem is volt előváladékos csak már parázik nagyon. Nem volt semmilyen kontaktus, még csak nem is élveztem el, csak mikor izgatni kezdett előváladékos lettem és olyan lett a keze, ennyitől lehetséges? Mégegyszer mondom nem nyúlt be magának, én benyúltam de tudomásom szerint nekem nem volt olyan a kezem se az ujjam.2024. jan. 24. 18:05
1/6 anonim válasza:
Hát így nagy csoda lenne. Ha tényleg csak annyi volt, amit írsz, akkor nem. Ennyitől nem lesz terhes.
2/6 anonim válasza:
Járj még egy kicsit suliba, meg figyelj biológián.
5/6 A kérdező kommentje:
Mondta, hogy odanyúltam magamnak is így lett rajta egy kicsi előváladék. És én azután nyúltam be. de nem mélyre , 1-3 centire mert fájt neki, 2masodpercet sem töltött az ujjam benne mert már fájt neki. utána ki i húztam.
2024. jan. 24. 21:00
6/6 anonim válasza:
Veres Pali bácsi jutott eszembe erről a kérdésről.
Neki szoktak tinimagazinokban annak idején föltenni ilyen kérdéseket a 12-18 éves fiatalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!