Előváladéktól lehetek terhes?
Sziasztok.
Nem gond, ha összejön a baba, jövőhónaptól szeretnénk hivatalosan.
Majd holnap kellene megjönnie és 3 napja csináljuk, hogy csak a végén húz gumit.
Bele gondoltam, hogy ettől lehet meg se jön majd, mert akár teherbeeshetek az előváladéktól??
Közben azonban teljesen elvetem az eshetőséget, mert hónap közepén volt ovum, éreztem, láttam a jeleit.
Meg tényleg mingyàrt meg leszek, na meg csak előváladék, semmi több...
Azt gondolom nem olyan könnyű a teherbeesés... régen féltem így együtt lenni a párommal, de már most rájöttem mennyien akarnak gyereket a környezetemben..
Vélemény?:)
Majd megírom megjött -e:)
Köszi a választ:) Szerintem se
De mindim hátha valaki itt ír egy olyat, hogy neki sikerült:D
Hát, ha gyereket akartok, akkor jövő hónaptól azért ne úgy csináljátok 😂
Igen, biztos van olyan, aki a várt menstruációja előtti napokban esik teherbe. Úgy 100000 esetből egy. Meg biztos van olyan is, aki előváladéktól. Szintén úgy 100000 esetből egy. Meg olyan is, aki a menstruációja előtti napon az előváladéktól, mert a fiú berakta 20 másodpercre gumi nélkül az aktus elején. Úgy 1millióból egy. Általában olyan valaki, aki nagyon nem akar gyereket. Mondjuk egy 15 éves lány a szórakozóhely mosdójában. Valakinek, aki gyereket akar, kisebb esélye van erre, mint a lottó ötösre.
Igen, lehetsz terhes, de nem minden esetben, azért sok feltétel kell egy rendes megtermékenyüléshez is.
De igen, az előváladék tartalmazHAT spermiumot |s teherbe IS eshetsz Tőle AKÁR.
Hát én se lettem, mert megjött
Jövőhónaptól próbálkozunk, remébykedem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!