Hol van a méhszáj a terhesség első heteiben?
Késik 3 napot. Még nem akarok tesztelni, mert úgy sem mutat semmit.
Van hőmérsékleti görbém és ott mindig meg kell vizsgálni. 1 éve akarunk babát. Nincs semmilyen utalás hogy terhes lehetek. Semmit nem érzek még azt sem hogy meg fog jönni. utálok várni. de kibírom.
Szia.Ezzel a méhszáj tapogatással kapcsolatban már nagyon sok kérdés volt.Ìrd be a keresöbe.
Én is mértem a hömet,de soha sem tapogattam,magymnak.Ez a doki dolga.Attól nem fogsz elöbb teherbe esni.
Nekünk 11 hónap kellett.
38hetes kismama.
Szia! Ezt erről a honlapról másoltam be neked:
"Sok terhesgörbén megfigyelhetö, hogy a méhszáj a várt menstruáció idöpontja körül kemény és zárt volt, és a hüvelyben középen vagy teljesen behúzódva helyezkedett el. Ha utánagondolunk, ez logikus is, mert egy zárt és nehezen elérhetö méhszáj védi a babát a felszálló fertözésektöl."
Tudom sokan azt mondják, hogy ne nézd magadnak, de én is szoktam "vizsgálgatni". Össze-vissza ciklusnál , már ez is utaló jel lehet. Nézz szét a honlapon aminek a címét beírtam, én sok hasznos-érdekes dolgot láttam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!