Ez most szellemkép vagy pozitív teszt?
Figyelt kérdés
A tesztet reggel csináltam, kb. 7 órája. Tegnap óta kicsit vérzem, de sokkal kevesebb, mint szokott lenni és görcsök sincsenek. Hétfőn újra tesztelek, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. okt. 23. 15:17
11/28 anonim válasza:
Bocsi, de mi az a szellemkép?:) Én még ezt soha nem hallottam, de érdekel.. A tesztnek a hibája?
12/28 anonim válasza:
Ez pozitív! Gratulálok a babádhoz! Én mielőbb elmennék orvoshoz a helyedben a vérezgetés miatt, nehogy valami baj legyen!!!
13/28 anonim válasza:
Én még nem merek mondani semmit,csak szúrkolok,hogy tényleg baba legyen!
14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Hétfő reggel megyek orvoshoz. Addig meg bizakodom :)
2010. okt. 23. 17:44
16/28 anonim válasza:
Hétfőn??? És te várod már egy éve a bébit? Az ilyen embereket sosem értettem...
17/28 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Tegnap szombat volt. Mikor menjen ,ha nem hétfőn?
18/28 anonim válasza:
Csatlakozom az előzőekhez. Tuti van baba. GRATULÁLOK!!!(Én pénteken teszteltem, nekem is hasonlóan halványka volt. A mai teszten viszont a 2 csík egyforma erősségű volt.)
Remélem nem lesz baj a vérzés miatt. De szerintem, ha a rendes mensi idején jött meg, nincs baj. Előfordul beágyazódás után is kis vérzés némelyeknél. Vannak olyanok, akiknek rendes mensijük van az első 1-2 hónapban.
De azért menj el orvoshoz, nehogy elvetélj, vagy vmi baj legyen!
19/28 anonim válasza:
szia!Na mi újság?Doki mit mondott?
20/28 anonim válasza:
11:14-es vagyok,bocsika ma csak vasárnap van:)holnap irj jo?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!