Ez most szellemkép vagy pozitív teszt?
Figyelt kérdés
A tesztet reggel csináltam, kb. 7 órája. Tegnap óta kicsit vérzem, de sokkal kevesebb, mint szokott lenni és görcsök sincsenek. Hétfőn újra tesztelek, de nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2010. okt. 23. 15:17
1/28 anonim válasza:
a csík halványrózsaszín, tehát nem szürke mit ahogyan a szellemcsík szokott. GRATULA ANYUKA :)
2/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jaj, nagyon remélem összejött, már egy éve próbálkozunk :)
2010. okt. 23. 15:20
3/28 anonim válasza:
Szerintem ez egy bébi! :) gratu!
Az enyém olyan halvány, hogy fényképezni sem lehet... De azért még reménykedek...
4/28 anonim válasza:
Ez bizony nem szellemcsík, az halvány szürke lenne. Gratula!
5/28 anonim válasza:
Szerintem is + de a vérezgetés nem túl jó jel.Vidd el az ügyeletre mutasd meg lehet h kell magzaterősítő vitamin.Én még nem merek gratulálni ha erősödik majd az viszont jó jel.Szurkolok.
6/28 anonim válasza:
ez pozitív de vérzés tényleg nem jó jel.
7/28 A kérdező kommentje:
Még nem merek nagyon örülni. Csinálok azért hétfőn is egy tesztet, biztos ami biztos.
2010. okt. 23. 15:25
8/28 anonim válasza:
ez szerintem is + de a vérzés miatt azért jó lenne ha beszélnél dokival.
9/28 anonim válasza:
egyértelműen pozitívnak tűnik, halkan gratulálok, de mutasd meg magatokat orvosnak, a vérzés nem jó, kellhet egy kis rásegítés, Utrogestan vagy hasonló progipótlás. jobb, ha mielőbb lát orvos, ha vérezgetsz
10/28 anonim válasza:
agyértelmű pozitív, de a vérzés miatt aggódom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!