Terhesség lenne mégis?
A tüneteket a hcg hormon okozza
És ha van hcg hormon,akkor a tesT is pozitív.
Tehát a teszt negatív,nincs hcg a szervezetedben,szóval nem lehetsz terhes.
Terhesség nincs hcg hormon nélkül ...
A legegyszerübb lenne most újra csinálni egy tesztet, késöbb lettél terhes, mint a középidö. Nekem volt így, hogy egész rövid vérzés után 5 nappal pozitív teszt - a doki szerint a rövid vérzés volt a beágyazódás.
Egy teszt nem nagy dolog, ha most is negatív, akkor nincs terhesség, ha meg pozitív, akkor igen.
Tervezek tesztet csinálni, mert arra is gondoltam hogy rengeteg ivás miatt felhigult a vizelet így nem mutatta ki a hcg-t.
Vese problémáim vannak, és napi 3-4 litert minimum meg kell innom. A betegség nem hiszem hogy befolyásolja az eredményt, de a sok folyadék az elképzelhető
El lehet menni synlabba HCG-t nézetni vérből, egyből látod, hogy legalább elindult-e a terhesség, ha babát vársz, akkor meg pláne. :)
Lombikosként nekünk HCG-t is kellett nézetni, abból kiderül, ha negatív is a teszt, vagy halvány pozitív, de aztán negatívra vált, hogy elindult-e a beágyazódás, csak valami gond miatt végül megállt a folyamat. És kémiai terhesség lett.
Nálad a tünetek miatt elképzelhető, hogy valóban elindult, csak aztán véget ért, és ezért vannak tünetek, a teszt pedig negatív.
/Én mikor még csak terveztük a babát, és hőmérőt, lh tesztet, mindent bevetettem, látszott, hogy többször elindult, éreztem is, és mégis mindig aztán megjött. A lombikos vizsgálatokkor derült ki, hogy valóban a megtermékenyüléssel nincs gond, de aztán leálltak az embriók a fejlődésben. Végül lombikkal sikerült nekünk, fél éves a babánk. :) /
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!