Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pcos-re kinek mi vált be?

Pcos-re kinek mi vált be?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem rég Pcos-el diagnosztizáltak.Teljes mértékben rendszertelen a menstruációm, mind a két petefészkemen van ciszta. IR-em eddig úgynéz ki nincs (még cukorterhelésen nem voltam, hormon vérvételre most megyek) most voltam endokrinológusnál és azt mondta 100% Pcos vagyok :( Kaptam Premens tablettát. A kérdésem az lenne, tudom hogy erre nincs csoda gyógymód de esetleg valakinek vált már be valami a tüntek csökkentésére? Szedek inozitolt + a premenst, de félek ezek a babához kevesek lesznek :(

jan. 17. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az csak rontani fog rajta. Keress egy pcosre specializálódott endo dokit.
jan. 18. 00:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Én is pont erre gondoltam…hogy utána csak rosszabb lenne.4 évig szedtem, 2023. Májusában tettem le.És most úgy vagyok vele hogy inkább nem kezdeném el újra…félek még csak rosszabb lenne ha újra letenném…Neten sokat olvastam utána, és sokan írnak arról hogy Pcos-re rá tukmálják a fogamzásgátlót.Esetleg Tolna megye körül tudtok valami jó dokit?:)
jan. 18. 06:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Dr. Naszódy Péter kecskeméti ugyan, de van online rendelése. És pont az endodokinál tök mindegy hogy az orrod előtt nézi meg a leletet és tesz föl kérdéseket, vagy a monitor előtt. Keress rá! Minden hónap 1-jén (vagy ha hétvége akkor hétfőn) nyílik a következő hónap jelentkezése az online felületen. Sok sikert!
jan. 18. 07:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Ott nem nagyon van. Az endocare van Pesten, lehet, hogy náluk is lehet online.
jan. 18. 07:39
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek <3
jan. 18. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!