Pcos-re kinek mi vált be?
Aviva torna, nagyon sokaknak segít. 4 óra megtanulni, utána hetente 2 alkalommal torna.
(10-15 perc, bemelegítés, majd 30 perc maga a torna, a végén nincs nyújtás, hanem feküdni kell 30 percig, meditálni/olvasgatni)
Volt életmódváltás, fogyás, nem segített semmi éveken át. Csak végül a lombik.
Mondjuk az Aviva tornát nem próbáltam, de nem is akartam.
Milyen endokrinológus aki PCOS gyanúra (meg úgy egyáltalán) nem küld el min. 3 pontos terhelésre???
Egyébként egy hozzáértő endokrinológus tud segíteni. Nekem legalábbis az segített
Ne engedd kérlek a fogamzásgátlót, el ne kezd szedni. Elavult nézet azt felírni, csak elfedi a problémát. Amint abbahagynád a fogamzásgátlót, megint előjönne a betegség, a tünetek, akár még erősebben, mert addig el volt nyomva.
A fogamzásgátló nem erre való.
Elég csak beírni youtube-ra, hogy soha többet fogamzásgátló, akár magyar, akár külföldi videós, rengetegen mesélnek rossz tapasztalatokról, kiújuló, rosszabbodó pcos, endometrózis stb. a tabletta abbahagyása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!