23 évesen korai szülni? Kinek hanyadik hónapban jött össze a baba?
Minden adott a pici érekzéséhez.
Diploma, állás, lakás, autó.
Eddig nekünk sajnos 2.hónapja sikertelen🥺😔
23 évesen szültem
Nekünk 6 hónap alatt jött össze
De nem csináltam ovu tesztet meg ilyesmi
Kedves 2.
Nem érezted korainak?
Nem bántad meg?
23 éves voltam mikor teherbe estem, 24 vagyok, áprilisban születik a baba. Nekünk 1. hónapban összejött, kíváncsiságból csináltam néhány napig ovu tesztet mikor úgy gondoltam a peteérés közelében lehetek és egyik nap ugyanolyan volt a két csík.
Nem érezzük korainak, nekünk is ugyanúgy adott minden mint nektek, fiatalon szerettünk volna szülők lenni. Miért vártunk volna?
Nem korai, jó lett volna, ha már akkor úgy alakul, de végül 25-26 évesek voltunk az elsőnél. Addigra voltak meg a körülmények.
Az első 4 hónap után jött össze, a második 3 év próbálkozás után, orvosi segítséggel.
Kinek mi.
En akkor fejeztem be a foiskolat ( olyan sokat te sem dolgozhattal meg, max. 1 evet diplomaskent, amibol meg ugye szamoljak a gyedet), munkatapasztalatot akartam szerezni, hogy ne az legyen diploma utan megyek szulni. Persze aki 3 honapos mukormos tanfolyamot vegez el a szakmunkaskepzo utan es 17 eves koratol dolgozik, az megint mas.
Mindenkinek mas az idealis, ezt neked kell tudni.
En ilyenkor meg kulfoldre vagytam, vilagot latni, Amerikaba mentem au pairnek meg hasonlok, de nem mindenki egyforma.
2.-es vagyok
Nem érzem korainak, sőt teljesen ideálisnak érzem
Mindig is fiatalon akartam gyereket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!