23 évesen korai szülni? Kinek hanyadik hónapban jött össze a baba?
Minden adott a pici érekzéséhez.
Diploma, állás, lakás, autó.
Eddig nekünk sajnos 2.hónapja sikertelen🥺😔
22 évesen lettem terhes az első gyermekünkel. 23 voltam mikor megszületett.
Ha jól emlékszem úgy a 3.hónapban jött össze. Nem igen figyeltem semmit. Csak eldöntöttük,hogy jöhet a baba és együtt voltunk.
25 voltam mikor a második kis csodánk megszületett.
Imádom ,hogy fiatalon szültem. Soha semmi pénzért nem csinálnám vissza❤️ Szeretnénk mèg egy gyermeket. 31 éves vagyok. November óta próbálkozunk. Az első hónap sikertelen lett. Meglátjuk mikor jön össze , a második baba elsőre jött.
Nagyon szép terhességeim voltak , sima,természetes úton jöttek a világra mindenféle komplikáció nélkül.
Ha minden adott nektek akkor hajrá 💪😉
Nem gondolom korainak.
Nálunk 7 hónap volt, már mindketten feladtuk, de az 1 évet meg kellett (volna) várni, hogy orvoshoz fordulhassunk.
1 hét késés után teszteltem, mondván úgyse vagyok terhes, csak késik mert felfáztam, stresszesebb időszak stb. 😄
23 voltam mikor elkezdtunk próbálkozni, most 26 vagyok januárban fog megszuletni a baba.
Sztem nem korai, de mindenki maga erzi h mikor all keszen ra 🙂
Nem tudom ki a f*szom szerint nem hasznosak azok a valaszadók akik fiatalon szültek. Ha nem tetszik, az hogy valaki így döntött, azt nem ezzel kell kifejezni.
Üdv egy fiatal kismama :)
23 évesen a kissebb volt 3 a nagyobb 5.
Szerettem fiatal anya lenni, kamasz korban nem hitték el, hogy a fiam, jó nagy gyerek volt.
Most 40+ osan is meg van a varázsa hogy megint van itthon egy poronty, igazi élet lett itthon.
Én is szívesen lettem volna fiatal anyuka, de nem úgy hozta az élet. Szerintem nem korai, ha megvannak a feltételei.
Én viszont 25 évesen fejeztem be a mesterszakot (két évet csúsztam, de nem azért, mert buktam volna), dolgoztam is utána, mert nem akartam munkatapasztalat nélkül szülni és a férjemet sem ismertem még a húszas éveim elején. Most, márciusban, 29 évesen fogok szülni.
Azon mondjuk mindig csodálkozok, amikor 22-23 éves lányok, akik ráadásul egyetemre jártak, saját lakással rendelkeznek.
Most nyugodtan írhatjátok, hogy irigy vagyok, de nem vagyok az, mert már oly’ mindegy, mert nekünk is van saját házunk. Azért 23 évesen én még anyukámmal laktam, és hiába dolgoztam a két tanulást kihagyott évemben, nem lett volna pénzem rá. Ha alapszakot végeztél akkor is maximum 2 éve dolgozol.
Ezt hogyan csináljátok a mai lakásárak mellett. Gondolom szülői segítség, vagy idősebb férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!