Ez pozitív?

Figyelt kérdés

[link]

Ugye negatív?

2024. jan. 16. 20:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Hát az "ugye negatív?" akárhogy is értelmezem nekem az ellenkezője jön le. 6 nappal a nemvárt elött teszteltél. Korai.Várd meg a nemvárt napját hogy biztos legyen "ez pozitív, ugye negatív" teszted.
2024. jan. 16. 21:23
 12/20 NemFogodKitalálni ***** válasza:
61%

Húha #5-ös. Vannak bajok. Nekem pl egyáltalán nem egyértelmű. A kérdésben az szerepel, hogy “ez pozitív?” A leírásban pedig “ugye negatív?”. Nem tudom eldönteni, hogy mit vársz… pozitívat vagy negatívat?

De hogy a kérdésre is válaszoljak: 2 csíkos, viszont szürkének látom. Mikor fotóztad? Tesztelés után mennyi idővel? Tesztelj 2 nap múlva. Nem te csináltad amúgy valamelyik nap ezt?

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

2024. jan. 17. 00:27
 13/20 A kérdező kommentje:
Nem teljesen mindegy mit várok? A kérdés szempontjából totál lényegtelen.
2024. jan. 17. 07:21
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Akkor a kérdés is tárgytalan, 8dpo-n vagy akkor fix a dolog ha nem jön meg,addig bármi történhet, kémiai stb. Szóval várd meg a nemvárt napját addig tesztelj és ha erősödik akkor oké meg ha nem jön meg akkor ja " ez pozitív"
2024. jan. 17. 07:45
 15/20 A kérdező kommentje:

Mitől lenne tárgytalan?

Számotokra lényegtelen én várom-e vagy nem. Egy teszt akkor is pozitív ha nem akarnak babát és akkor is negatív ha akarnak ☺️

2024. jan. 17. 07:59
 16/20 anonim ***** válasza:
61%

Ez tényleg független at akarástól. 8.dpon totál mindegy mit látsz, az még nem biztos.

Tesztelj, ha nem jön meg. Nem várt előtti pozi teszt ellenére is megjöhet a mensi, tehát se a pozi se a negatív nem 100%

Nekem pl 3 hete késik, 3 hete pozik a tesztjeim, baba mégsincs. Kémiai, csak egyszerűen nem akar megjönni..... ilyen is van... a teszt soha nem garancia semmire.

2024. jan. 17. 08:28
 17/20 anonim ***** válasza:
62%

Sztem nem szeretné, hogy pozitív legyen! Különben nem írta volna a végére, hogy "ugye negatív?".

Amúgy két csíkot látni, de nem egyértelmű, milyen színű. Viszont sztem ez száradásinak erős...

Mikor kellene megjönnie? Azt én sem értettem. 9 nap múlva? Mert akkor még nem kellene ennyire látszódnia...

2024. jan. 17. 11:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Ja, most olvasom, hogy 6 kb... na, mindegy.

Amúgy megértem, miért nem akarod elárulni, mert itt attól függően írják a választ.🤭

2024. jan. 17. 11:16
 19/20 A kérdező kommentje:

18-as: pontosan azért.

Azért akarja az összes tudni mert direkt az ellenkezőjét írják itt annak amit akarsz.

2024. jan. 17. 15:38
 20/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy hogy negatívat vagy pozitívat vársz.Ez egy jelenleg 2 csíkos teszt ami pozitívat jelent, de mivel még a havid elött állsz pár nappal akkor vehető tutibbra ez a teszt amikor tényleg nem jön meg és a pozitív teszted mellé lesz egy vérvételed amiben nézik a hcg szintet.Azért lehet itt sokmindenki negatív mert nemvárt elött vagy jóval így bármi lehet még.Maradjon pozitív és baba legyen a dologban én azt kívánom, csak ebbe jelenleg nem kell nem szabad beleélned magad. Ennyi
2024. jan. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!