Holnap után azaz január 11 kellene nem megjönnnie csináltam digitális tesztet ami 1.2 hetet mutatót 3 napja csináltam rendes tesztet is jól láthatóan pozitív viszont 5 napja barnazok nem gorcsolok sokat pisilek tapasztalat?
Ilyenkor még hiába is mennél akárhová .
Nagyon korai lenne,úgysem tudnak csinálni semmit .
Igazából ebből bármi lehet .
Az orvos nem azért hajtott el mert nem akart segíteni,hanem mert nem tud O sem mit tenni
😥 szomorú vagyok
Egyébként szedem az elevit a magneb6 és folsav és már egy hete fekszem pihenek nem is csinálok semmi megterhel remélem marad a pici a helyén ha elveszítem nem tudom hogy lesz e erőm próbálkozni !! Félek a csalodastol
Azt mondják beagyazodas tünete a barnazas nem tudom ... Szerintem bárki ír bármit nem azon múlik 😥 majd lesz ahogy lesz
7...hatodik héten láttam a magzatomat,vért a szíve.
A tizedik héten pedig már ott volt az én magzatom elhalva a méhemben.
Ki se ürült magától,missed ab.
És tudod mit csináltam?nem nyavajogtam,felálltam és újra belevágtunk.. ma már két éves a szivárvány babám.
Neked meg csak magzatod sincs,csupán elindult valami,ami vagy megmarad vagy nem.
Négy éve nám jön össze a baba?
Hajrá,kell neked is és a férjének is egy alapos kivizsgálás.
Megértem akik vágynak a babára de nem jön...de azt nem értem meg,hogy meg vagytok bolondulva már.
Belegondoltal,hogy van akinek halva születik a baba?.
Vagy aki elvetélt pl a 20.heten?
Akinek egy évesen hal meg a babája?
És mit csinálnak ezek a szülők?
Nem nyavajognak.
Gyaszolnal ameddig kell,aztán talpra állnak.
Ugye?van annál rosszabb is,hogy egy "két hetest"író teszt után barnazol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!