Hat, nekem pont ilyen halvany tesztem volt menstruacio elott 3 nappal, gondoltam tesztelek egyet, nem tudtam varni. Azota mar a kisfiam is megszuletett.
Mikor kene megjonnie?
Jaj mintha nem értenéd..Mi az hogy mit várok?
Nem egyértelmű számodra a kérdésből?
Nem egyértelmű,hogy véleményeket a képpel kapcsolatban,hogy szerintetek pozitív vagy negatív-e a teszt?
Ezen mit nem értesz?
Háát. Majdnem pozitív. Képen nem szoktam látni amikor írják, hogy ott a másik vonal is... Én mindig csak keresem. Viszont ezen látom én is a halvány csíkot. Csinálj még, érzékenyebb teszttel. 🤞🏻
A pozitívnak szurkolunk vagy a negatívnak?
4!
Az nekem sem derül ki, hogy örül-e a babának. (De ez végülis nem változtat azon, hogy ott bizony van egy második csík, bár tény, hogy ilyen korán ebből még bármi lehet.)
De a 6 nappal korábbi alatt szerintem azt érti, hogy olyan teszt, amit azzal adnak el, hogy már a menstruáció előtt 6 nappal is kimutatja a terhességet. Ami 14 napos luteális esetén a kérdezőnél beigazolódni is látszik, hisz 14-6=8, neki pedig a 8. napon ott a csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!