Mennyi idő múlva menjek el nőgyógyászhoz?
Szia!
6-7 hetesen célszerű elmenni,mert akkor már van szívhang,és a doki többet lát.Sztem elég ha a jövőhét utáni héten mész.Akkor már tuti mindent fog látni:)
Egyébként vannak tüneteid?Én is ugyanebben a cipőben járok.21re nem vártam és nem is jött.Viszont tesztet még nem csináltam.Majd hétfőn akarok.Nekem enyhe mensis görcseim vannak,és érzékenyek a mellbimbóim.Más tünetem nem nagyon van.Megírod,hogy Te hogy vagy?
Én tegnapra nem vártam, és pozitívat teszteltem:).
Én is két hét múlva megyek kb. dokihoz.
Én beágyazódáskor éreztem nagyon a cicim, és néha azóta is nyilal, azóta hányingerem is van (de sztem az inkább pszichés, a fiammal sokkal később kezdődött), álmos vagyok folyton, és mindenen elbőgöm magam:P.
Ja, és tegnap éjjal görcsölgetett a méhem.
Gratula mind a kettőtöknek!Remélem hétfőn én is így "járok":) Csak engem aggaszt,hogy miért érzem,hogy megjön,aztán mégsem:S
Első voltam.
Köszi:)
A hőm amugy folyamatosan fent van.NA majd hétfőn kiderül:)
szisztok!
én 1 hete teszteltem pozitívat de csak mához 1 hónapra megyek dokihoz.nem akarom hogy ne lásson semmit .....
Köszi szépen a gyors válaszokat!
Nekem 21.-én kellett volna megjönnie, és mivel nagyon izgultam, hogy van-e pocaklakó végre, ezért már pénteken teszteltem. És pozitív lett! :):) Nagyon örültem neki!!
Amúgy 1-2 hete állatira fáradt vagyok, a melleim megnőttek (lassan c-s kosár kell), sokat iszok, meg sokat járok wc-re. Szédelegni csak akkor szédelgek, ha sokat hajlongok, illetve ha sokat (órákat) sétálok pihenés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!