Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedülálló nőként szeretnék...

Egyedülálló nőként szeretnék teherbe esni. Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

34 éves nő vagyok. Szeretnék babát viszont pár hónappal ezelőtt váltam el a férjemmel, mert megcsalt. Én készen állok a gyermekvállalásra akár egyedül is. Megvan a kellő háttér és részletek hogy rendes körülmények között neveljem fel a picit. Tudom hogy egyedülállóként nem igazán fogadhatok örökbe, ezért a spermabankot választanám. Akinek esetleg vannak tapasztalatai, ötletei, tippei szívesen elolvasom.

Előre is köszönöm a válaszokat

2024. jan. 13. 12:26
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Kedves 20-as, ő még a magán szektor idején járta végig ezt sz utat? Vagy állami kórházban? Vagy külföldön? Ha külföldre ment, melyik országban van lehetősége egyedülálló nőnek erre? Szlovákiában és Csehországban nincsen sajnos.
jan. 6. 00:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!