Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedülálló nőként szeretnék...

Egyedülálló nőként szeretnék teherbe esni. Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

34 éves nő vagyok. Szeretnék babát viszont pár hónappal ezelőtt váltam el a férjemmel, mert megcsalt. Én készen állok a gyermekvállalásra akár egyedül is. Megvan a kellő háttér és részletek hogy rendes körülmények között neveljem fel a picit. Tudom hogy egyedülállóként nem igazán fogadhatok örökbe, ezért a spermabankot választanám. Akinek esetleg vannak tapasztalatai, ötletei, tippei szívesen elolvasom.

Előre is köszönöm a válaszokat

jan. 13. 12:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
50%

Létezik olyan spermabank, akiktől vásárolhatsz spermát (fagyasztott állapotban, külföldről). Kockázatosabb, de olcsóbb olyan férfit keresni, aki hajlandó adni (esetleg pénzért, de kevesebbért, esetleg kivisgáltatni is hajlandó magát, ha te fizeted). Az otthoni inszeminációra vannak módszerek. Leszbikus pároknak sokszor így lesz gyereke.

Vagy ha ilyen célra lefeküdnél valakivel, arra is biztosan találsz embert.

A spermabankos megoldáson kívül viszont tudtommal nincs lehetőség az apai jogok kizárására. Tehát az apa is követheti a gyerekét, és te is perelhetsz gyerektartásért. Nyilván megbeszélitek, hogy nem fogtok, de bárki meggondolhatjamagát. Ez tudtommal kivédhetetlen kockázat.

jan. 13. 15:03
 12/20 anonim ***** válasza:
78%
9, ugye el tudod képzelni mennyi spermium van egy spermabankban? Jut bőven mindenkinek. :D
jan. 13. 15:10
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

#12! Drága! Történetesen érintett vagyok, szóval igen, tudom😉

Nagyon durva férfi meddőségnek kell ahhoz lenni, hogy kizárólag csak donor spermával lehessen a párnak gyereke és a párok is sajáthoz ragaszkodnak, ha csak lehet. Úgyhogy nyugodj meg, jut mindenkinek, főleg az egyedülállóknak.

jan. 13. 15:59
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A #9 én vagyok, az előző elnézett valamit. Megnéztem most amúgy a keresőben, tényleg lehet egyedülállóként is venni. Elismerem, hogy tévedtem, mielőtt felrobban a fejetek az idegtől.
jan. 13. 17:05
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy off,sokan írják,hogy drága venni így. Mennyiért adják kb? Kíváncsiság. :D
jan. 13. 18:25
 16/20 anonim ***** válasza:
50%

Legjobb lehetőség:szex.

Választassz egy neked tetsző pasit és szexelsz vele. Nem kell kapcsolat, sem elkötelezettség, sem semmi, csak egy laza szex/szexkapcsolat. Abban a pasik 99,99%-a benne van.

jan. 13. 18:44
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
#16! Ne beszélj hülyeséget. A normális gumival van benne. A többi meg mindenki mással is benne van. A kérdező gyereket akar, nem nemi betegséget.
jan. 13. 19:13
 18/20 anonim ***** válasza:
50%
17, De, a 99,99%-uk benne van gumi nélkül, csak annyit kell mondani tabletát szedsz.
jan. 13. 19:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a spermabank az egyetlen élhető opció számodra :) nyilván nem

Olcsó, de előnye is van. Az a baba csak a tied lesz + Kiválaszthatod a haj színt, szem színt, testalkatot, tudhatod az öröklődött, esetleges betegségeit, stb, tehat magát a genetikát a delikvensről

jan. 18. 01:05
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik unokahugom ezt az utat választotta. Nem sikerült magának értelmes párt talalnia.Megtermekenyittette magát pénzért. ( 3 éve 500 e Ft volt) Született egy tündi-bündi kisfiú.

Most egyedül neveli,de a szülei sokat segítik.

Én mindezek dacára inkább arra biztatnálak, hogy inkább próbálj társat keresni. A gyerek javát szolgálná.

jan. 18. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!