Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyedülálló nőként szeretnék...

Egyedülálló nőként szeretnék teherbe esni. Milyen lehetőségek vannak?

Figyelt kérdés

34 éves nő vagyok. Szeretnék babát viszont pár hónappal ezelőtt váltam el a férjemmel, mert megcsalt. Én készen állok a gyermekvállalásra akár egyedül is. Megvan a kellő háttér és részletek hogy rendes körülmények között neveljem fel a picit. Tudom hogy egyedülállóként nem igazán fogadhatok örökbe, ezért a spermabankot választanám. Akinek esetleg vannak tapasztalatai, ötletei, tippei szívesen elolvasom.

Előre is köszönöm a válaszokat

jan. 13. 12:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerzel egy donort/ meddőségiben spermadonorral. Utóbbinak azt hiszem, van valami korhatári feltétele. Van tapasztalatom mindkettőben, de nem publikus. Ha érdekel, írj rám privátban.
jan. 13. 12:32
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
#2! Köszönjük Teréz anyu! Reméljük, te viszont olyan önfeláldozó vagy, hogy mindenről lemondasz az életben. Vagy inkább a hűtlen férjeddel maradsz és vele vállalsz gyereket, hogy meglegyen neki a példaértékű apakép a lábtörlő anyaképpel együtt. Az nagyon fontos, hogy legyen mit továbbadni!😉
jan. 13. 12:40
 3/20 anonim ***** válasza:
9%
#3 ki mondta hogy a volt ferjjel kell maradni es gyereket vallalni? Leteznek am mas, adott esetben huseges ferfiak is.
jan. 13. 12:45
 4/20 anonim ***** válasza:
94%

#2 egy nő két dologért tesz meg bármit. Ha nem akar gyereket és ha akar.

Egyébként egy nő magának szül. Vagy mert házassagban szül, az nem önmegvalósítás?

jan. 13. 12:47
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
4# És ha ez a hűséges férfi nem jelenik meg 42 éves koráig sem,akkor meddig várjon? TE meddig várnál? Lemondanál örök életedre a gyerekről? És akik elválnak,vagy meghal a férjük és egyedül nevelik fel a gyereket?Ezer meg ezer ilyen van. Nekem egy db ismerősöm van így,ráadásul orvos. Sorra csak a szar kapcsolatok jöttek,megcsalták,stb. Ő sem akart tovább várni 35-nél már,megkérte egy ismerősét. De gondolom van erre spermabank is. A gyereknek konkrétan mindene megvan,már nagy,családtagok is imádják és sokkalta normálisabb értékrendje van még így is,mint mondjuk neked vagy itt egy két ember gyerekeinek. Mi a különbség aközött,hogy nagynénémet a pár hónapos gyereket hagyták annak idején magára,aki most már 14 éves nagyfiú és végig egyedül nevelte,meg ez a helyzet között?
jan. 13. 13:07
 6/20 anonim ***** válasza:
79%

#4! Csillagom, el kéne olvasni a kérdést is. A kérdezőnek történetesen hűtlen férje volt, most pedig semmilyen, hűséges épp nincs. Ha neked van, akkor örülj magadnak szép csöndben, mert az a kérdezőnek baromira nem segítség. Vagy esetleg lemondasz róla a javára, ha már ilyen önfeláldozó vagy?🤣

Neki 3 lehetősége volt.

1. A hűtlen férjtől szül

2. Lemond a gyerekről

3. Férj nélkül szül

Majd ha te is ebben a helyzetben vagy, gyere vissza okoskodni.

jan. 13. 13:11
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
7#-es Amúgy tényleg,lehet így értette,lemond a sajátjáról a javára. :D
jan. 13. 13:17
 8/20 anonim ***** válasza:
88%
Egyéjszakás kalandok peteérés környékén.
jan. 13. 14:40
 9/20 anonim ***** válasza:
23%
Én úgy tudom, hogy a spermabank nem azért van, hogy az egyedülálló nők terhesek lehessenek, hanem házasságban élő meddő pároknak. Felszedsz valakit Tinderről, aki jó messze lakik, lefekszek vele párszor, aztán imádkozol
jan. 13. 14:44
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

#9! Rosszul tudod. Ugyanannyira van az egyedülállóknak is. Ki kell fizetni és ennyi.

jan. 13. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!