Egyedülálló nőként szeretnék teherbe esni. Milyen
lehetőségek vannak?
Figyelt kérdés
34 éves nő vagyok. Szeretnék babát viszont pár hónappal ezelőtt váltam el a férjemmel, mert megcsalt. Én készen állok a gyermekvállalásra akár egyedül is. Megvan a kellő háttér és részletek hogy rendes körülmények között neveljem fel a picit. Tudom hogy egyedülállóként nem igazán fogadhatok örökbe, ezért a spermabankot választanám. Akinek esetleg vannak tapasztalatai, ötletei, tippei szívesen elolvasom.
Szerzel egy donort/ meddőségiben spermadonorral. Utóbbinak azt hiszem, van valami korhatári feltétele. Van tapasztalatom mindkettőben, de nem publikus. Ha érdekel, írj rám privátban.
2024. jan. 13. 12:32
2/21 anonim válasza:
#2! Köszönjük Teréz anyu! Reméljük, te viszont olyan önfeláldozó vagy, hogy mindenről lemondasz az életben. Vagy inkább a hűtlen férjeddel maradsz és vele vállalsz gyereket, hogy meglegyen neki a példaértékű apakép a lábtörlő anyaképpel együtt. Az nagyon fontos, hogy legyen mit továbbadni!😉
2024. jan. 13. 12:40
3/21 anonim válasza:
#3 ki mondta hogy a volt ferjjel kell maradni es gyereket vallalni? Leteznek am mas, adott esetben huseges ferfiak is.
2024. jan. 13. 12:45
4/21 anonim válasza:
#2 egy nő két dologért tesz meg bármit. Ha nem akar gyereket és ha akar.
Egyébként egy nő magának szül. Vagy mert házassagban szül, az nem önmegvalósítás?
2024. jan. 13. 12:47
5/21 anonim válasza:
4# És ha ez a hűséges férfi nem jelenik meg 42 éves koráig sem,akkor meddig várjon? TE meddig várnál? Lemondanál örök életedre a gyerekről? És akik elválnak,vagy meghal a férjük és egyedül nevelik fel a gyereket?Ezer meg ezer ilyen van. Nekem egy db ismerősöm van így,ráadásul orvos. Sorra csak a szar kapcsolatok jöttek,megcsalták,stb. Ő sem akart tovább várni 35-nél már,megkérte egy ismerősét. De gondolom van erre spermabank is. A gyereknek konkrétan mindene megvan,már nagy,családtagok is imádják és sokkalta normálisabb értékrendje van még így is,mint mondjuk neked vagy itt egy két ember gyerekeinek. Mi a különbség aközött,hogy nagynénémet a pár hónapos gyereket hagyták annak idején magára,aki most már 14 éves nagyfiú és végig egyedül nevelte,meg ez a helyzet között?
2024. jan. 13. 13:07
6/21 anonim válasza:
#4! Csillagom, el kéne olvasni a kérdést is. A kérdezőnek történetesen hűtlen férje volt, most pedig semmilyen, hűséges épp nincs. Ha neked van, akkor örülj magadnak szép csöndben, mert az a kérdezőnek baromira nem segítség. Vagy esetleg lemondasz róla a javára, ha már ilyen önfeláldozó vagy?🤣
Neki 3 lehetősége volt.
1. A hűtlen férjtől szül
2. Lemond a gyerekről
3. Férj nélkül szül
Majd ha te is ebben a helyzetben vagy, gyere vissza okoskodni.
2024. jan. 13. 13:11
7/21 anonim válasza:
7#-es Amúgy tényleg,lehet így értette,lemond a sajátjáról a javára. :D
2024. jan. 13. 13:17
8/21 anonim válasza:
Egyéjszakás kalandok peteérés környékén.
2024. jan. 13. 14:40
9/21 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy a spermabank nem azért van, hogy az egyedülálló nők terhesek lehessenek, hanem házasságban élő meddő pároknak. Felszedsz valakit Tinderről, aki jó messze lakik, lefekszek vele párszor, aztán imádkozol
2024. jan. 13. 14:44
10/21 anonim válasza:
#9! Rosszul tudod. Ugyanannyira van az egyedülállóknak is. Ki kell fizetni és ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!