Ha nagyon szeretnék ikreket, de amúgy egészséges vagyok, a magán nőgyógyász fog felírni rá pl. Clostyt?
Igen, ördögtől való dolog mivel az ikerterhesség sokkal kockázatosabb az anyára és a babákra nézve is. Idéntől már lombikkal se ültetnek be egyszerre 2 embriót.
Gondolom te is inkább egy egészséges gyereket szeretnél és nem 2 koraszülött, fejlesztésre szorulót.
Közvetlenül egymás után szülni akár egyéven belül kevésbé kockázatos, mint ikreket.
Ne legyél már full idióta, de komolyam. Egy ikerterhesség nem akkora buli ám, az összes létező terhességi szövődmény kockáazata sokkal nagyobb. És nyiklván nem fogsz arról tudni, hogy valaki mondjuk 20 hetesen elvetélte az ikreit. Én már láttam nem egy középidős ikervetélést. Biztos marha jó buli tényleg. Annál már csak az a jobb, mikor éppen kihúzzák 26-27. hétig, aztán kapsz két full károsodott, agyvérzett gyereket, azt csinálhatsz velük, amit akarsz.
A Closty meg aztán pláne marha jó ötlet. Ilyen okoskodásból láttam HATOS ikerterhességet. Annak a nőnek is biztos jó mókva volt 11 hetesen elvetetni az összeset, mert közölték vele, hogy a redukciót nem vállalja senki.
🤣🤣🤣🤣🤣
Ne haragudj kérdező de idióta vagy.
Egy ikerterhesség baromi nagy kockázattal jár, ráadásul úgy, hogy már van több gyereked is nem értem miért akarnád. Egyszerre 2 újszülött, plusz még a meglévők... Még jó, hogy nem ír fel egyik doki sem ilyet neked csak úgy hobbiból mert borzalmasan felelőtlen vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!