Womens cream, progeszteron krém? Lehet hogy ezmiatt nem jön meg a mensim? Vagy baba?
Sziasztok!
Megrendeltem ezt a progeszteron krémet a 11napos luteálisaimat akartam kitolni vele, hogy sikerüljön a baba és támogassam vele a beágyazódást is..meg amúgy is több tünetem van alacsony progi szintre
Aki nem ismerné:
Na most az a gáz, hogy most kezdtem el kenni a szakértő tanácsára napi 2x reggel este..kb 2hete a peteérés után
Na és nem jön meg a mensim
eddig több éve 11dpokkal zártam a ciklusom, most már 15 nél tartok.
Ilyen soha nem fordult elő velem, kivétel mikor terhes lettem de ott egyértelműen határozott 2 csík volt a teszten
Mérek hőt, tudom mikor volt peteérésem, látom is, már 3-4 napja meg kellett volna jönnie
Teszteltem persze de iszonyatosan nagyon nagyon haloványkák, szinte csak én látom a csíkokat.
A leírásában az van hogy előfordulhat hogy a krém miatt hamarabb jön a mensi meg hogy csak akkor kell abbahagyni a kenést ha már megjött...de nekem azóta se semmi...
Van elérhetőségük, írtam is nekik, hogy ez létezik e, hoyg ennyire tartja a progeszteronszintem, hogy nem jön meg, de még nem kaptam választ (múltkor is jópár nap volt mire válaszoltak)
Van taoasztalat erről?Szerintetek létezik, hoyg ezmiatt a homeós krém miatt nem jön meg a mensim?
Sziasztok!
Én 2. hónapja kenem a krémet, az első hónapban már csökkent picit a barnázásom, most a második hónapban eddig még nem jelentkezett. Vasárnap lenne a tesztelés napja. Nekem azt írták, ha negatív a teszt, tegyem le és meg fog jönni.
Ezzel kapcsolatban lenne a kérdés feltevőjéhez - akinek szívből gratulálok a babához - most nekem egy kérdésem. Te is így csináltad, ahogy nekem javasolták, teszteltél és folytattad a krém kenését a pozitív teszt miatt? És korábban kenés ellenére volt hogy megjött? Ez nem volt egyértelmű számomra.
Előre is köszönöm a válaszod, már 1,5 éve próbálkozunk, bízom ebben a krémben.
Boldog babavárást kívánok!
Gratulálok!
Úgy néz ki, nekem is progeszteron hiányom van. :( Olyan szomorú, hogy ennyien szenvedünk miatta. Én most kezdtem még csak a krém használatát, de nagyon bízom a segítségében. Viszont az én dokim nem ismeri, így nem tud róla semmit mondani. Felírta a duphastont a közti vérzések miatt, de azt mondta szerinte ne használjam egyszerre a krémet is meg a gyógyszert is, mert fejlődési rendellenesség állhat elő. Erről mi a véleményetek? Nekem elég súlyos a pecsételgetésem. Nem tudom mikor fog egyáltalán rendeződni. Ebben a ciklusban 6 napig megvolt a menzi, majd 4 nap pecsét, majd 3 nap semmi, és azóta 2 hete pecsételek, és pár nap és megjön újra. Szerintetek rajtam is segíthet a krém? Nagyon szeretnénk babát. Kaptam clostilbegyt-et is, azt a 3. ciklusnapomtól a 8. napig kell szednem. Bízom abban, hogy segít a peteérésemben is, mivel most ezzel is gond volt. :( Szerintetek?
Aki babát szeretne annak addig kell kennie míg meg nem jön.
Aki csak helyre akarja tenni a ciklusát annak kell abbahagyni a 14. dpo-n, hogy megjöjjön.
Én is használom, mindig magától megjött eddig időre, akkor hagyom abba és indul a következő ciklus.
Ha nem jön meg az nem a krém miatt, hanem a baba miatt van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!