Womens cream, progeszteron krém? Lehet hogy ezmiatt nem jön meg a mensim? Vagy baba?
Sziasztok!
Megrendeltem ezt a progeszteron krémet a 11napos luteálisaimat akartam kitolni vele, hogy sikerüljön a baba és támogassam vele a beágyazódást is..meg amúgy is több tünetem van alacsony progi szintre
Aki nem ismerné:
Na most az a gáz, hogy most kezdtem el kenni a szakértő tanácsára napi 2x reggel este..kb 2hete a peteérés után
Na és nem jön meg a mensim
eddig több éve 11dpokkal zártam a ciklusom, most már 15 nél tartok.
Ilyen soha nem fordult elő velem, kivétel mikor terhes lettem de ott egyértelműen határozott 2 csík volt a teszten
Mérek hőt, tudom mikor volt peteérésem, látom is, már 3-4 napja meg kellett volna jönnie
Teszteltem persze de iszonyatosan nagyon nagyon haloványkák, szinte csak én látom a csíkokat.
A leírásában az van hogy előfordulhat hogy a krém miatt hamarabb jön a mensi meg hogy csak akkor kell abbahagyni a kenést ha már megjött...de nekem azóta se semmi...
Van elérhetőségük, írtam is nekik, hogy ez létezik e, hoyg ennyire tartja a progeszteronszintem, hogy nem jön meg, de még nem kaptam választ (múltkor is jópár nap volt mire válaszoltak)
Van taoasztalat erről?Szerintetek létezik, hoyg ezmiatt a homeós krém miatt nem jön meg a mensim?
Szia! Sajnálom, de nem ismerem ezt a krémet, viszont ha van halvány pozitív teszted az utalhat babára, sőt.
Én úgy gondolom az is benne lehet a pakliban, hogy ez okozza, de akár a baba is. Milyen tesztet használtál?
köszi a gyors választ
azt kihagytam, hogy hő magasan van 15dpo eddig 11volt mindig
és a tesztek volt 25ös is és 10es is
többféle, legalább 4 féel de mindd nagyon minimálisan látszik
nem szellemcsík, de nem is erősödik
Tévedsz, ez erősödik. A 12. dposon megmondom őszintén semmit sem látok, de a 13.-on már igen és az pozitív. Ha nincs HCG akkor ez sem lenne.
Hallgass rám és küldd el az apukát a gyógyszertárba, ő vegyen 2 db Qupido tesztet. Ezt holnap reggel és holnap után reggel csináld meg.
Ez a teszt pozitív lesz, én már most azt mondom, hogy babát vársz, mert ez tényleg pozitív, mármint az utolsó, a többin nem látok semmit, de azon igen, és az érzékenyebb is. Szóval én ugyan még csendben, de gratulálok :)
mindenképp megírom ha kapok választ, de én is inkább azt gondolom hogy a krém miatt nem jön meg :(((
annyira haloványkák a tesztek, hogy nagyon gáz
főleg 15-vagy 13dpon más jóval egyértelműbbnek kellene lennie
ez ia 10es erősségű mint a Qpido
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!