Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lehet az oka, hogy nem...

Mi lehet az oka, hogy nem erősödnek a tesztek?

Figyelt kérdés

Van még remény? 4 napja teszteltem a felsőt és ma az alsót. Nem látok semmilyen irányba változást. Talán annyi, hogy most sokat járok wc-re talán nem volt elég koncentrált a vizelet. Facelle szerintem már szebben kéne mutassa :(

Hasonló esetben lett valakinek végül baba belőle?

Sajnos nem tudom jelenleg az ovum idejét csak azt tudom, hogy az első teszt 14 nappal aktus után a mai 17 nappal utána készült...szóval olyan 13-16. Dpo lehet. Férjem külföldön dolgozik csak ez az oka, hogy ennyire pontosan tudom. (Mielőtt valaki ezen akadna fent.)

Tegnapi vérvételen a hcg 40 volt.

Progeszteron 31.28nmol/L (9.8ng/L)

Már van kint egy kérdésem, de azóta ez változott, hátha így könnyebben akad olyan, aki hasonlóan járt.

[link]

jan. 3. 09:39
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Sajnos nem lesz ebből baba, a hcg szint csak 29.9 lett... két nappal ezelőtt még 40 volt.

Szóval, ha nem erősödik a teszt 3 nap után sem, akkor az egyértelműen rossz jel.

Remélem hamarosan újra pozit tesztelhetek.

jan. 4. 21:26
 12/26 A kérdező kommentje:

Csütörtöki csökkenő hcg óta...ma hétfő van és még mindig ilyen a teszt és minden terhestünetem megvan. Kezdek nagyon aggódni :(

Következő hétfőn megyek dokihoz. Kellene hamarabb? Nagyon aggódok :(

Felső teszt 31-én készült, középső 3-án, alsó meg mai.

[link]

jan. 8. 05:01
 13/26 anonim ***** válasza:
Menj el dokihoz, ha nem vérzel sajnos lehet missed ab
jan. 8. 07:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Ha nem vérzel, nem görcsölsz, ráérsz jövő hétfőn menni.

De valószínű műtét lesz a vége ha nem indul el a vetélés addig

jan. 8. 12:17
 15/26 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos én is így gondolom. Ma elmentem még egy vérvételre, lássam merre változott a szint. Jobban örülnék, ha magától távozna... volt már missed ab műtétem, annyira nem vágyom rá :( bár nyilván erre senki se.
jan. 8. 12:54
 16/26 A kérdező kommentje:
58.4 lett a hcg. Tehát lassan emelkedik. 2 nap múlva ismétlek, bár kötve hiszem, hogy hirtelen megtáltosodna. Én a lassan növő hcg-ről csak méhen kívülit találtam :(
jan. 8. 18:16
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtáltosodna se gondolnám hogy egészséges lenne. Ha megoldható szerintem hamarabb is mehetnél dokihoz. Vagyis én már biztos hogy felhívtam volna.(magán dokim van és sok missed be velem volt)
jan. 8. 18:43
 18/26 anonim ***** válasza:
72%
Sajnálom. :( Méhen kívüli esélye miatt én is felkeresném az orvost.
jan. 8. 19:38
 19/26 A kérdező kommentje:
Hétfőn 58.4 ma szerdán 89.9 a hcg. Holnap megyek dokihoz.
jan. 10. 15:55
 20/26 anonim ***** válasza:
Hat ez sehogy se jó sajnos
jan. 10. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!