Mi lehet az oka, hogy nem erősödnek a tesztek?
Van még remény? 4 napja teszteltem a felsőt és ma az alsót. Nem látok semmilyen irányba változást. Talán annyi, hogy most sokat járok wc-re talán nem volt elég koncentrált a vizelet. Facelle szerintem már szebben kéne mutassa :(
Hasonló esetben lett valakinek végül baba belőle?
Sajnos nem tudom jelenleg az ovum idejét csak azt tudom, hogy az első teszt 14 nappal aktus után a mai 17 nappal utána készült...szóval olyan 13-16. Dpo lehet. Férjem külföldön dolgozik csak ez az oka, hogy ennyire pontosan tudom. (Mielőtt valaki ezen akadna fent.)
Tegnapi vérvételen a hcg 40 volt.
Progeszteron 31.28nmol/L (9.8ng/L)
Már van kint egy kérdésem, de azóta ez változott, hátha így könnyebben akad olyan, aki hasonlóan járt.
Sajnos nem lesz ebből baba, a hcg szint csak 29.9 lett... két nappal ezelőtt még 40 volt.
Szóval, ha nem erősödik a teszt 3 nap után sem, akkor az egyértelműen rossz jel.
Remélem hamarosan újra pozit tesztelhetek.
Csütörtöki csökkenő hcg óta...ma hétfő van és még mindig ilyen a teszt és minden terhestünetem megvan. Kezdek nagyon aggódni :(
Következő hétfőn megyek dokihoz. Kellene hamarabb? Nagyon aggódok :(
Felső teszt 31-én készült, középső 3-án, alsó meg mai.
Ha nem vérzel, nem görcsölsz, ráérsz jövő hétfőn menni.
De valószínű műtét lesz a vége ha nem indul el a vetélés addig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!