Az x-epil az tényleg a legkésőbb lesz szép pozitív?
31-én reggel teszteltem, (30. Ciklusnap 31 napos ciklussal) halvány, de egyértelmű pozitív lett kb 3 perc alatt. Lementem egy újabb tesztet venni egy 10-es facellet, nyilván ez megerősítette, hogy valóban pozitív volt a halványka x-epil. Másnap reggel a digitális clearblue is pozitív lett 1-2 hét. Ez is ok... enyhe émelygés egész nap.
Ma csináltam egy x-epilt, gondolván valamivel erősebb lesz, mint két nappal ezelőtt, de nem. Pozinak pozi, de halvány, talán halványabb is, mint két napja.
Lehet csak a frászt hoztam magamra egy amúgy is kevésbé érzékeny teszttel, mivel rengeteget járok pisilni, nem volt elég koncentrált a vízelet?
Azt hittem azért valami változás csak fog látszani....
Másnak is ilyen volt az x-epil, hogy nehezen erősödött?
Kissé megijedtem...
Ma megyek vérvételre...hcg-t nem akartam nézetni, de ezek után lehet kéne...
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
BÚÉK!
Én 19re foglaltam időpontot a dokinál, hogy ne az legyen hogy nem lát szívhangot és egy hétig idegbe kerülök, de úgy érzem sose jön el...
1 voltam :)
#32! Szuper! Kezdj el progit szedni, mert ez alacsonyka!
#37! Figyelj, nekem sajnos maradt progim az előző vetélésemből, így rögtön el tudtam kezdeni szedni. De annál is jó volt a progim, hiába kaptam még pótlást is, nem ez volt a baj. Szóval az is benne van a pakliban, hogy eleve azért alacsony a progid, mert nem egészséges a terhesség és a szervezeted kezdi megszakítani.
Amit tehetsz, hogy szerzel gyógyszertárból ilyen progi krémet és azt használod csütörtökig. Én még nem használtam, de úgy hallottam, működik és nem vényköteles.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!