Az x-epil az tényleg a legkésőbb lesz szép pozitív?
31-én reggel teszteltem, (30. Ciklusnap 31 napos ciklussal) halvány, de egyértelmű pozitív lett kb 3 perc alatt. Lementem egy újabb tesztet venni egy 10-es facellet, nyilván ez megerősítette, hogy valóban pozitív volt a halványka x-epil. Másnap reggel a digitális clearblue is pozitív lett 1-2 hét. Ez is ok... enyhe émelygés egész nap.
Ma csináltam egy x-epilt, gondolván valamivel erősebb lesz, mint két nappal ezelőtt, de nem. Pozinak pozi, de halvány, talán halványabb is, mint két napja.
Lehet csak a frászt hoztam magamra egy amúgy is kevésbé érzékeny teszttel, mivel rengeteget járok pisilni, nem volt elég koncentrált a vízelet?
Azt hittem azért valami változás csak fog látszani....
Másnak is ilyen volt az x-epil, hogy nehezen erősödött?
Kissé megijedtem...
Ma megyek vérvételre...hcg-t nem akartam nézetni, de ezek után lehet kéne...
Köszönöm, ha megosztjátok a tapasztalataitokat.
BÚÉK!
Kedves kérdező mikor mész ma vérvételre? Hcgt nézetsz végül?
Ha tudsz valamit kérlek oszd meg velünk, drukkolok neked.
Igen tudom 22-es, ha ez elkezdődik akkor utána jön minden.
24-es, 12.30ra megyek, szerintem megnézetem a hcg-t is. Legalább össze tudom hasonlítani majd az első terhességgel. Akkor kellett egy kis progi pótlás, bár nem volt túl alacsony csak egy veszteség után inkább adott a doki. Remélem most magasabb érték fogad és akkor véletlen se kell izguljak azon, hogy szerzek pótlást.
Mindenképp jelentkezek eredményekkel, ha már így kitettem ide a kérdést, ne maradjanak kételyek. Kb 13-15.dpo körül mozgok, így még bármi lehet.
Kedves 25-ös, ez bizony mindig ilyen :)
Egyébként a pozi teszt minden értelemben mindig reménysugár, hiszen akármi a vége legalább elindult valami, tehát nem meddő a pár. Mai világban, kb csak annak nem lehet saját gyermeke, akinek nincs méhe. De még ő is örökbefogathat :)
Szóval a két csík mindig jó :) örülni kell neki.
#26! Teljesen igazad van. Leírom nekem hogy volt. Már az első terhességemnél is halvány tesztem volt. (Vetélés lett, de nincs összefüggés.) Így én 25-ös teszttel nem is próbálkoztam. Az első Facelle alig látható volt. 2 nap múlva egyértelmű erősödés, de még mindig baromi halvány. Szerintem 25-ös hómező lett volna. 2nappal később nézettem vérből, akkor volt 290! Bő egy héttel később csináltam újra 10-es Facellet, mert akartam, hogy legyen legalább 1 normális+ tesztem. Tudtam, hogy annak pozinak kell lenni, mert 3 nappal előtte közel 15ezer volt a vérben és bármi történik, nem csökken annyira gyorsan, hogy ne mutatná. (Mivel továbbra is fejlődött, aznap 30ezer körül lehetett a vérben.) Hát, tényleg szép+ lett, egyforma a kontrollal, de szó se volt arról, mint másnál, hogy elszívja a festéket a kontrolltól, vagy ilyesmi. Szerintem egy 25-ös átlagos+ lett volna, egyértelmű, de halvány 😂 Szóval van, akinek kevés választódik ki a vizeletben, az így alacsony hcg-nél még becsapós lehet,mennyire látszik.
Úgy örülök, hogy itt sokan írták, hogy nincs vége a parának. Én most az szívhang paránál tartok és egyéb problémák is jelentkeztek. Ilyenkor még annyira vagy-vagy. Nekem is volt ráadásul veszteségem, mégis mindenki hülyének néz, hogy mit izgulok.
Jó ötlet szerintem megnézetni vérből és a progi pótlás is. Én is kapok most az elejétől. Csodát nem tesz, de bármi történik, mindent megpróbáltunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!