Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyivel előbb lehet teszteln...

Mennyivel előbb lehet tesztelni úgy hogy valakinek előbb jön meg mindig?

Figyelt kérdés

Vagyis ha dec 9.-én jött meg

Akkor 6.-a körül fog megjönni!!

Akkor melyik naptól számítsak vissza 6 napot?

Mert van olyan teszt ami 6 nappal a nemvárt előtt kimutatja a terhességet !!

2024. jan. 1. 22:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
95%

Én nem értem ezt, hogy mit kell ezen a tesztelésen ennyit varázsolni. Január 6-án tesztelsz oszt csumi. Nem tudom miért nem lehet kivárni azt a pár napot.

Egyébként kérdező, láttam a korábbi kérdésed... ijesztő, amiket írsz ott is, itt is.

2024. jan. 2. 09:23
 22/28 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ő kérdezte azt is, hogy az egyszer használatos teszt másodjára lehet-e pozitív. Nagyon hasonló a stíl.
2024. jan. 2. 09:54
 23/28 anonim ***** válasza:
89%

Megint egy lelki szegény, aki úgy akar szaporodni, hogy a ciklus működését sem képes felfogni.

Előre megyünk...

2024. jan. 2. 12:06
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Most is késő van meg fáradt vagy? Vagy csak simán fogalmatlan és bunkó?
2024. jan. 2. 13:37
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

2 gyerekes anyukakent szerintem szegyellhetned magad kerdezo, hogy ilyen szinten nem vagy kepben a sajat ciklusoddal es a teherbeesessel.

Azt meg, hogy milyen stilusban beszelsz, hagyjuk is. Mar az elozo hasonlo szep kommentedet is toroltek, gondolom ezt is fogjak.

2024. jan. 2. 13:44
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Téged sem az eszedért szeretnek, kérdező.
2024. jan. 2. 13:56
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek szimplán fogalma nincs róla hogy hogyan kell a ciklus hosszát számolni. Ezért csodálkozik hogy minden hónapban hamarabb jön meg. Nyilván mivel a menstruáció nem figyeli a naptárt. 😅
2024. jan. 3. 19:21
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Mens ciklus nem 30-31 napos, mint a naptár.

Ha dátum szerint mindig pl 3nappal korábban jön meg az előzőhöz képest, akkor rendben vagy. Számolj így, és tesztelj aznap, amikor nem jön meg.

2024. jan. 3. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!