Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyivel előbb lehet teszteln...

Mennyivel előbb lehet tesztelni úgy hogy valakinek előbb jön meg mindig?

Figyelt kérdés

Vagyis ha dec 9.-én jött meg

Akkor 6.-a körül fog megjönni!!

Akkor melyik naptól számítsak vissza 6 napot?

Mert van olyan teszt ami 6 nappal a nemvárt előtt kimutatja a terhességet !!

2024. jan. 1. 22:29
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem az van hogy hamarabb jön meg.Ezt így nem tudod kijelenteni.Mihez jön meg hamarabb? Nem 28napos a ciklusod mint a nagykönyvben ezért mondod azt hogy 3 nappal hamarabb jön meg? Nem értem másképp ezt az állitásod.
2024. jan. 1. 22:56
 12/28 A kérdező kommentje:

Késő van már fáradt vagyok magyarázkodni!!

Én tudom hogy így van és kész!!

Már megint rohadtul elment a téma más fele!

Röhej😡😡🤪

2024. jan. 1. 23:01
 13/28 NemFogodKitalálni ***** válasza:
32%
A kérdező arra érti ezt a 3 napot, hogy mivel decemberben 9.-én jött meg neki, most januárban nem január 9, hanem 3 nappal korábban azaz 6.-án. Februárban 3.-án fog megjönni neki.
2024. jan. 1. 23:12
 14/28 anonim ***** válasza:
93%

Hűha... van baj.

Akkor tesztelj, amikorra nem várod.

2024. jan. 1. 23:30
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Szombatnal hamarabb ne tesztelj. De megvarhatod a vasarnapot is.
2024. jan. 1. 23:37
 16/28 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, tényleg nem érthető, amit írsz. Lehet úgy érteni, hogy egyre rövidebb a ciklusod. Tehát egyik hónapban 35 nap után jön meg, a következő ciklusban 32-re, a következőben 29-re stb. Az, hogy mindig 3 nappal hamarabb jön, ezt jelenti.

De nem hinném, hogy ezt értetted, ez ugyanis nagyon szokatlan jelenség lenne. Talán arra gondoltál, hogy nem ugyanazon a napján jön meg a hónapnak? Nade a hónapok nem egyforma hosszúak eleve.

Esetleg a tankönyvi 28 napos ciklushoz képest jön 3 nappal hamarabb? Akkor 25 napos a ciklusod, és egy cipőben járunk, mert nekem is pont annyi :-)

Visszatérve a tesztre, a saját ciklusod hosszát vedd figyelembe, és ahhoz számold vissza a 6 napot. Már ha hiszel a reklámszövegnek a teszten. Szerintem jobban jársz, ha max. 2-3 napot számolsz vissza. Bajod persze nem lesz a túl korai tesztelésből, csak felesleges pénzkidobás és szükségtelen csalódás.

2024. jan. 2. 00:15
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha előbb jön meg mindig, akkor nálad az a normális.

Tesztelj aznap, amikor szerinted meg kéne jönnie.

2024. jan. 2. 00:59
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Akkor a te ciklusod 26napos, nincs az előbb semmihez képest, normális

Dec9hez adj 26ot, aznap tesztelj.

2024. jan. 2. 01:01
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Ha tényleg jan 6 kell megjöjjön, holnap egy 10 es teszt már mutathatja, ha az ovud utáni napok nem rövidek.

Nekem ovu után 15.napon menstruálok(ez a dpo). Így nekem 9 dpo a 6 nappal mensi előtt és akkor már a predictor early nekem mutatta.

2024. jan. 2. 01:17
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Tesztelj, amikor késik...
2024. jan. 2. 06:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!