Mennyivel előbb lehet tesztelni úgy hogy valakinek előbb jön meg mindig?
Vagyis ha dec 9.-én jött meg
Akkor 6.-a körül fog megjönni!!
Akkor melyik naptól számítsak vissza 6 napot?
Mert van olyan teszt ami 6 nappal a nemvárt előtt kimutatja a terhességet !!
Késő van már fáradt vagyok magyarázkodni!!
Én tudom hogy így van és kész!!
Már megint rohadtul elment a téma más fele!
Röhej😡😡🤪
Hűha... van baj.
Akkor tesztelj, amikorra nem várod.
Kérdező, tényleg nem érthető, amit írsz. Lehet úgy érteni, hogy egyre rövidebb a ciklusod. Tehát egyik hónapban 35 nap után jön meg, a következő ciklusban 32-re, a következőben 29-re stb. Az, hogy mindig 3 nappal hamarabb jön, ezt jelenti.
De nem hinném, hogy ezt értetted, ez ugyanis nagyon szokatlan jelenség lenne. Talán arra gondoltál, hogy nem ugyanazon a napján jön meg a hónapnak? Nade a hónapok nem egyforma hosszúak eleve.
Esetleg a tankönyvi 28 napos ciklushoz képest jön 3 nappal hamarabb? Akkor 25 napos a ciklusod, és egy cipőben járunk, mert nekem is pont annyi :-)
Visszatérve a tesztre, a saját ciklusod hosszát vedd figyelembe, és ahhoz számold vissza a 6 napot. Már ha hiszel a reklámszövegnek a teszten. Szerintem jobban jársz, ha max. 2-3 napot számolsz vissza. Bajod persze nem lesz a túl korai tesztelésből, csak felesleges pénzkidobás és szükségtelen csalódás.
Ha előbb jön meg mindig, akkor nálad az a normális.
Tesztelj aznap, amikor szerinted meg kéne jönnie.
Akkor a te ciklusod 26napos, nincs az előbb semmihez képest, normális
Dec9hez adj 26ot, aznap tesztelj.
Ha tényleg jan 6 kell megjöjjön, holnap egy 10 es teszt már mutathatja, ha az ovud utáni napok nem rövidek.
Nekem ovu után 15.napon menstruálok(ez a dpo). Így nekem 9 dpo a 6 nappal mensi előtt és akkor már a predictor early nekem mutatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!