Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mégis enyém lehet a baba?

Mégis enyém lehet a baba?

Figyelt kérdés

Szép napot !

Egy elég bonyolult problémám lenne vagyis volt páromnak pontosabban. A történet annyi ,hogy október 26.án volt együtt az új párjával és elméletileg védekeztek. Aztán november 10-11.én volt velem is és december 29.én jutottak el nőgyógyászhoz. A Doktor azt mondta november 16.án már megvolt a baba tehát 10-11 körüli aktus után 5-7 nap a beágyazódás. Aztán november 18.án ismét volt az új párjával. A kérdésem az lenne ,hogyha az új párjától lenne a gyermek akkor az olyan 23-25 én foganhatott meg. Mint említettem a doktor úr azt mondta 6 hetes és 1 napos tehát 16.án megvolt már a baba. Gondolom a mai modern körülmények közt nem tévedhet a doktor több mint 1 hetet. Volt párommal most minden jel arra utal ,hogy én vagyok az apa. Ebben tudna valaki nekem segíteni ? Mert teljesen összevagyok kavarodva. Kérem az ítélkezést mellőzzük.

2023. dec. 31. 16:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
98%
Ahogy írják, ha az orvos 6 hét 1 napot mondott, az azt jelenti, hogy november 16 az utolsó menstruáció. Valamikor az utána következő hetekben fogant, tankönyv szerint a ciklus közepén, vagyis 30-a körül, de ez sincs kőbe vésve.
2023. dec. 31. 17:38
 12/19 anonim ***** válasza:
98%
Így van, november végén fogant a gyerek. Én pár nappal vagyok idősebb terhes és az enyém is nov.huszonvalahanyadikán fogant. (Azért nem tudom napra pontosan, mert nem tudom, mikor volt ovu, de azt igen, hogy mikor volt az EGYETLEN EGY próbálkozás.) Hát, ha nov.10-11-én lett volna, az holt biztos, hogy nem húzzák ki odáig a spermiumok. Szóval nyugi, ezúttal megúszod a gyerektartást, ha nov.11.után nem hágtad már meg.
2023. dec. 31. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ő nem ettől nyugszik meg, inkább azt akarja hinni, hogy az övé a gyerek, hogy boldog család lehessenek. Mondjuk amíg nem jön a következő...
2023. dec. 31. 17:59
 14/19 anonim ***** válasza:
87%

#13! Hát, most figyelj, tőlem fizethet ő is. Nem hiszem, hogy a másik fickó kapkodna a gyerekért.

2023. dec. 31. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:
98%

Ha nem vagytok házasok, nem neked kell bebizonyítanod, hogy tiéd vagy nem tiéd a gyerek.

Megszületik, és eszedbe ne jusson apasági nyilatkozatot írni. Majd anyuka, ha akarja, elindítja hivatalos úton az apaság megállapítását, ahol majd neked jelenésed lehet, meg mindazoknak, akik szóbajöhetnek. (Ismertem olyat, aki kb. 7-8 főt nevezett meg, köztük egy apát és fiát😄.)

Ha majd ott a DNS teszt igazolja, hogy a tiéd, akkor kell a dologgal foglalkoznod. Addig nem.

2023. dec. 31. 18:17
 16/19 anonim ***** válasza:
98%

Ha nem a menstruáció alapján, hanem az embrió mérete alapján mondta az orvos a 6+1-et,akkor ez a baba november 26 és november 30 közötti aktusból fogant.

Tévedés csak akkor lehet ha nem az embrió méeetét hanem csak az utolsó menstruáció idejét nézik a szexpartnerednek rendszertelen a menstruációja.

2023. dec. 31. 18:28
 17/19 anonim ***** válasza:
98%
Atya gatya..Tehát 1 hónapon belül vele feküdt össze majd veled majd ismét vele. Ilyennel biztos nem élnék együtt.Szerettétek volna a gyereket közösen egyáltalán?
2023. dec. 31. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
24%

12 hetes UH-n korrigálni szokták a szülés időpontot, mert akkor már jobban tudni pontosan mennyi idős a baba.

Addig az utolsó menst. első napjától számolják egységesen.

De ha 6hetes, akkor október vége lehet.

Hogy kell érteni ezt a november 16 biztos megvolt a baba? Akkor nem jött meg neki, mikor kellett volna?

2024. jan. 2. 18:50
 19/19 anonim ***** válasza:
60%
Ez olyan, mint a kvantumfizika. Nem lehet tudni, hogy ki az apa, csak azt, hogy kinek mekkora esélye van rá.
2024. jan. 4. 02:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!