Mégis enyém lehet a baba?
Szép napot !
Egy elég bonyolult problémám lenne vagyis volt páromnak pontosabban. A történet annyi ,hogy október 26.án volt együtt az új párjával és elméletileg védekeztek. Aztán november 10-11.én volt velem is és december 29.én jutottak el nőgyógyászhoz. A Doktor azt mondta november 16.án már megvolt a baba tehát 10-11 körüli aktus után 5-7 nap a beágyazódás. Aztán november 18.án ismét volt az új párjával. A kérdésem az lenne ,hogyha az új párjától lenne a gyermek akkor az olyan 23-25 én foganhatott meg. Mint említettem a doktor úr azt mondta 6 hetes és 1 napos tehát 16.án megvolt már a baba. Gondolom a mai modern körülmények közt nem tévedhet a doktor több mint 1 hetet. Volt párommal most minden jel arra utal ,hogy én vagyok az apa. Ebben tudna valaki nekem segíteni ? Mert teljesen összevagyok kavarodva. Kérem az ítélkezést mellőzzük.
#13! Hát, most figyelj, tőlem fizethet ő is. Nem hiszem, hogy a másik fickó kapkodna a gyerekért.
Ha nem vagytok házasok, nem neked kell bebizonyítanod, hogy tiéd vagy nem tiéd a gyerek.
Megszületik, és eszedbe ne jusson apasági nyilatkozatot írni. Majd anyuka, ha akarja, elindítja hivatalos úton az apaság megállapítását, ahol majd neked jelenésed lehet, meg mindazoknak, akik szóbajöhetnek. (Ismertem olyat, aki kb. 7-8 főt nevezett meg, köztük egy apát és fiát😄.)
Ha majd ott a DNS teszt igazolja, hogy a tiéd, akkor kell a dologgal foglalkoznod. Addig nem.
Ha nem a menstruáció alapján, hanem az embrió mérete alapján mondta az orvos a 6+1-et,akkor ez a baba november 26 és november 30 közötti aktusból fogant.
Tévedés csak akkor lehet ha nem az embrió méeetét hanem csak az utolsó menstruáció idejét nézik a szexpartnerednek rendszertelen a menstruációja.
12 hetes UH-n korrigálni szokták a szülés időpontot, mert akkor már jobban tudni pontosan mennyi idős a baba.
Addig az utolsó menst. első napjától számolják egységesen.
De ha 6hetes, akkor október vége lehet.
Hogy kell érteni ezt a november 16 biztos megvolt a baba? Akkor nem jött meg neki, mikor kellett volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!