Van itt olyan, akinek egy nap késésnél reggeli tízes teszt még halvány volt, de látható, és mégis megmaradt a baba?
😂De jó! Legalább nevettem egy jót. Utána minden rendben volt a terhességekkel?
Én most nagyon félek. Ez a kis halványka teszt is olyan lassan jött össze. Félek, hogy nem marad meg. Biztos, hogy van második csík, de másnak kb.11.dpo-n lenne ilyen, nekem meg 15.... Tünetem sincs semmi. Pont, mint nem terhesen☹️
Legközelebb szerdán fogok tesztelni. Még nem tudom mivel, de valami normálisabbat veszek holnap. Csak most ez volt csak itthon, ebből is csak egy, mert ezt még barátnőmtől örököltem, mert ő már szült és maradt neki pár, amit nekem adott. Nem foghatom a tesztre, mert decemberig jó, de azért majd a szerdait veszem biztosra, ha addig nem jön meg.
Köszönöm a megnyugtatást, nem élem bele magam, de amíg nem jön meg, el se engedem teljesen. Hátha.
Véletlen nem a fürdőszobában tárolta? Én is egy megörökölt 10es teszttel kezdtem, ami totál negatív lett. Kiderült, hogy a fürdőszobában tartotta, ott pedig nem lehet. Másnap kikukáztam, akkor mutatott extra halvány pozitívat.
Igen, az ovu időpontja pontos volt. Annyira, hogy a kiírt napon született és persze korábban is minden mérete azt az ovulációs napot igazolta.
Azt nem tudom. Mindegy, mostmár próbálok nem megőrülni szerdáig, aztán lesz, ami lesz.
Gratulálok a babákhoz!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!