Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, akinek egy nap...

Van itt olyan, akinek egy nap késésnél reggeli tízes teszt még halvány volt, de látható, és mégis megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve, ezért várok + történeteket, hátha nem reménytelen teljesen. Az ovuláció ideje sajnos biztos.☹️

2023. ápr. 10. 14:16
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm megnyugtató válaszokat. Azért nem csinálok digitálist, mert az ebből is egyértelmű, hogy pozitív, csak az erősségével nem vagyok elégedett.

Bármit teszek is, ez még nagyon kétesélyes, hiába türelmetlenkedem. Nincs mit tenni, mint reménykedni. Amíg nem jön meg, bízom.

2023. ápr. 12. 12:54
 22/36 anonim ***** válasza:
Töltesz fel képet? Kíváncsi vagyok, mennyire halvány.
2023. ápr. 12. 13:05
 23/36 A kérdező kommentje:
#22! Nem tudok képet tölteni. Egyértelműen látszik, nem kell találgatni, hogy ott van-e, de halvány. Élőben sincs fele olyan erős se, mint a kontroll.(Az viszont nagyon erős.)
2023. ápr. 12. 13:11
 24/36 anonim ***** válasza:
A leírásodból nem tűnik az olyan halvànynak. Ez teljesen normális.
2023. ápr. 12. 13:40
 25/36 anonim ***** válasza:

Szia!

Én azt javaslom csinálj egy Clearblue tesztet ami heteket ír ki.

A tünetek miatt ne aggódj, mindenkinél más, én elmondom neked 9 hetesen vettem észre hogy terhes vagyok, semmilyen olyan nagyon árulkodó tünetem nem volt. Pecsételős vérzésem is volt 5 napig azt hittem a stressztől vagy biztos valami fertőzés. Párszor kellemetlenül éreztem magam, de csak nagyonnagyon enyhén, azt hittem sok a savam. Semmi olyan extra tünetem nem volt amitől gyanakodjak, gondoltam ha az lennék biztos érezném, hát nem éreztem semmit. Csak a kövi mensi késésnél, "csak úgy", csináltam egy tesztet, de még akkor is azt gondoltam hogy biztos negatív lesz hát észrevettem volna, késni meg szokott néha.

2023. ápr. 14. 06:57
 26/36 anonim ***** válasza:
+ilyen korai késésnél még amúgy sem jellemzőek a tünetek, átlagosan kb 6. hétre lesz annyi hcg a szervezetben, ami tüneteket okoz.
2023. ápr. 14. 06:59
 27/36 anonim ***** válasza:
+mondanom sem kell hogy halvány lett a tesztem :D ez egy ilyen fajta volt, hogy csak közepesen erősen látszott a csík akárhányat akármikor csináltam. Az árulkodó az volt abban hogy már nagyon magas lehet a hcg-m, hogy ahogy a vizelet futott fel a teszten azzal együtt azonnal kijött a T csík még előbb mint a C csík. Semmi 3 perc, még 3 mp se volt 😂
2023. ápr. 14. 07:04
 28/36 anonim ***** válasza:
Azóta mi újság?
2023. ápr. 14. 13:47
 29/36 A kérdező kommentje:

#28! Köszönöm kérdésed. Azóta teljes a pánik. Este nagyon sötétsárga folyásom volt, már szinte barna. Ugye, szerda délelőtt csináltam utoljára tesztet, emiatt viszont gyorsan tegnap este is csináltam egyet. Nyilván nem 1.vizeletből, de elég koncentrált volt. Erősödött szerda óta, de még mindig nem az igazi ☹️ Kb. fele olyan erős, mint a kontroll, vagy icipicit erősebb.

Még előtte bejelentkeztem progreszteron mérésre, ami ma délelőtt volt, de eredmény csak 1-3 napon belül lesz. Nem tudom, mit csináljak. Szerintem, ha nem jön meg ma az eredmény, lehet, bemegyek este ügyeletre, mert hétfőig tuti, nem bírom ki ezt a bizonytalanságot. Csak fölöslegesen meg nem akarok progreszteront szedni, ha nem az a baj.

Hajnalban voltak menstruációs görcseim, nem elviselhetetlen, de mostanában szinte semmi nem volt, ahhoz képest sok. Reggel bevettem a magnéziumot, azóta nem fáj. De még mindig sárga folyásom van, tünetem viszont nincs. Ez nagyon aggaszt(Utóbbi csak azért nem annyira, mert a napokban már nem igazán volt és mégis erősödött még a teszt, nem gyengült.) De félek nagyon, hogy esetleg felfázás, vagy ilyesmi.

2023. ápr. 14. 14:08
 30/36 anonim ***** válasza:
Szerintem minden rendben lesz. Terhesen nagyom sokféle folyást tud produkálni a test. Lesz majd olyan is, hogy bugyit kell cserélned, mert tiszta víz lesz. A tüneteid pedig már elkezdődtek. A "menstruációs" görcs pont az. Nekem is ez volt az első.
2023. ápr. 14. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!