Van itt olyan, akinek egy nap késésnél reggeli tízes teszt még halvány volt, de látható, és mégis megmaradt a baba?
Azért ezt jó olvasni, hogy van ilyen😁
Csak itt mindig azt olvasom, hogy akkor tesztelj, ha késik, akkor már le kell ugrania stb. Hát, nekem nagyon messze van a leugrástól...
Mindenkinek majd' leszakad a melle, televan tünetekkel, nekem semmi bajom. Egyedül az volt fura, hogy nagyon korán kezdődött a mindjárt megjön érzés, pedig nekem csak aznap szokott, amikor megjön, vagy leghamarabb előző este, na, de nem napokkal. De már az se nagyon van, ettől még aggasztóbb. Ráadásul öreg is vagyok, meddőségibe járok, a kivizsgálások közepén vagyok épp, és bár eddig nem derült ki nagyon nagy probléma, de azért az összes orvos elmondta, hogy az én koromban ne nagyon reménykedjek, hogy lombik nélkül bármi is összejön🙄 Szóval szót fogadtam és nem nagyon reménykedem.
Csináltam egy másik fajtát, de az is tízes. Nem sikerült 1.vizeletből, csak másodikból. Nem nyugodtam meg☹️
Erősebb, mint az előző, de ez is halvány. Semmi tünetem sincs 😭
Raksz fel képet? Nekem 5dik hétig semmi tünetem nem volt, utána kezdett el a mellem feszülni, egyéb tünetek pedig csak a 6dik hét után jöttek.
Amúgy én is azt javaslom, csinálj digitálisat, az tuti és nem kell tippelgetni. Két nap késésnél már délutániból is ki kell mutassa a digitális. 🤞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!