Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan, akinek egy nap...

Van itt olyan, akinek egy nap késésnél reggeli tízes teszt még halvány volt, de látható, és mégis megmaradt a baba?

Figyelt kérdés
Kicsit el vagyok keseredve, ezért várok + történeteket, hátha nem reménytelen teljesen. Az ovuláció ideje sajnos biztos.☹️

2023. ápr. 10. 14:16
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Köszi, majd írj szerdán! :)
2023. ápr. 10. 16:06
 12/36 A kérdező kommentje:
Rendben, igyekszem. Hacsak nem omlok össze teljesen.
2023. ápr. 10. 16:10
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak kb 1-2 hét késésnél mutatott erős csíkosat, addig meg halvány volt, és lassan erősödött csak be. Én is azért tesztelgettem a dokiig, mert volt 2 kémiai terhességem előtte, ami ugye azzal jár, hogy a teszt halvány és halványabb napról napra majd megjön. De aztán semmi gond nem volt, progeszteron kúpot kellett használnom a 13.hétig, és teljesen tökéletes terhességem volt, jók voltak az eredmények mindig, és szép nagy baba lett. :)
2023. ápr. 10. 16:53
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
A 3 terhessegemből 2nél baromi sokára lett egyátalán pozitív, 2 hét meg 10 nap késésnél,akkor is baromi halvány volt, pedig ciklusom rendszeres és szabályos, szépen erősödött persze de sosem volt annyira erős a színe. Mindegyik terhességem teljesen rendben volt.
2023. ápr. 10. 17:29
 15/36 A kérdező kommentje:

Azért ezt jó olvasni, hogy van ilyen😁

Csak itt mindig azt olvasom, hogy akkor tesztelj, ha késik, akkor már le kell ugrania stb. Hát, nekem nagyon messze van a leugrástól...

Mindenkinek majd' leszakad a melle, televan tünetekkel, nekem semmi bajom. Egyedül az volt fura, hogy nagyon korán kezdődött a mindjárt megjön érzés, pedig nekem csak aznap szokott, amikor megjön, vagy leghamarabb előző este, na, de nem napokkal. De már az se nagyon van, ettől még aggasztóbb. Ráadásul öreg is vagyok, meddőségibe járok, a kivizsgálások közepén vagyok épp, és bár eddig nem derült ki nagyon nagy probléma, de azért az összes orvos elmondta, hogy az én koromban ne nagyon reménykedjek, hogy lombik nélkül bármi is összejön🙄 Szóval szót fogadtam és nem nagyon reménykedem.

2023. ápr. 10. 17:39
 16/36 anonim ***** válasza:
Majd írj! :)
2023. ápr. 12. 09:14
 17/36 A kérdező kommentje:

Csináltam egy másik fajtát, de az is tízes. Nem sikerült 1.vizeletből, csak másodikból. Nem nyugodtam meg☹️

Erősebb, mint az előző, de ez is halvány. Semmi tünetem sincs 😭

2023. ápr. 12. 10:08
 18/36 anonim ***** válasza:
Nem csinálsz digitálisat? Az legalább tutira vagy pozitív, vagy negatív.
2023. ápr. 12. 11:49
 19/36 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után amúgy csak egy minimális erősödés várható, szóval szeritnem nagyon jó ez.
2023. ápr. 12. 11:51
 20/36 anonim ***** válasza:

Raksz fel képet? Nekem 5dik hétig semmi tünetem nem volt, utána kezdett el a mellem feszülni, egyéb tünetek pedig csak a 6dik hét után jöttek.

Amúgy én is azt javaslom, csinálj digitálisat, az tuti és nem kell tippelgetni. Két nap késésnél már délutániból is ki kell mutassa a digitális. 🤞

2023. ápr. 12. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!