Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Eros megjon erzesem van,...

Eros megjon erzesem van, szerintetek mitol?

Figyelt kérdés
Mar megcsinalhatnam a tesztet,mivel 2nap mulva kellesz beteg legyek.Volt mar nagyon eros mellfeszulesem,de ugy ,hogy azt hittem leszakad.Tegnap majdnem elanytam magam egy pohar viztol.Ma reggel pedig miota felkeltem eros megjon erzesem van.Ugy faj,mint mikor meg kene jonnie,csak sokkal erosebben.Es atsugarzik a derekamra.Szerintetek terhes vagyok?Mi lehet ez?Mitol?
2010. okt. 22. 09:21
 1/6 anonim ***** válasza:
Teszt, nőgyógyász. Szerintem lehet hogy terhes vagy, de lehet hogy nem :)
2010. okt. 22. 09:24
 2/6 A kérdező kommentje:
A tesztet 2nap mulva akarom megcsinalni,azon a napon amikor elvileg meg kene jonnie.De remelem nem fog .
2010. okt. 22. 09:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Lehet hogy terhes vagy, mert ilyen tünetek szoktak lenni azoknak, akik terhesek, de később majd csak kiderül. Én azt ajánlom, hogy minél később tesztelj, annál biztosabb eredményt kapsz! És reggeli első vizelettel tedd! Lehet, hogy ha a nemvárt napján tesztelsz még negatív lesz és azt fogod hinni nem vagy terhes, miközben meg az vagy...minél később tesztelj.
2010. okt. 22. 09:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Turelmesen kivarom.2-3napot ki kell birjak meg igy ketejekkel .Koszonom a tanacsot.
2010. okt. 22. 09:45
 5/6 A kérdező kommentje:
Amugy a parommal a termekeny idoszakomban 2szer is "probalkoztunk",es amikor ovum volt,akkor 1szer.Igy nagy az eselye hogy baba van.Szerintetek?
2010. okt. 22. 09:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy eselye nincs, megpedig azert, mert allitolag egy ciklusban vedekezes nelkul (egeszseges par eseteben) is csak max. 30% a teherbeeses lehetosege. :( Tudom, nem vigasztalo, de a remeny hal meg utoljara. :)
2010. okt. 22. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!