Most akkor kitől van a gyerek?
Sziasztok!
A történet a következő ,hogy a barátnőmmel szétmentünk és az új pasijával nyilván szexeltek. November elején elvileg már tudta ,hogy terhes több pozitiv tesztje is volt majd decemberben több negatív is. Itt már eltelt 4 hét . Elméletileg fixen kikellett volna mutatnia decemberben már a tesztnek de több negatív is volt ugye pozitiv egy se. Aztán dec 3.án mi is voltunk együtt és kb 9.én csinált tesztet azóta ugye többet is és mindegyik pozitív lett. Időközben november közepén volt menstruációja ami ugyan 2 napig tartott de volt ( kapcsolatunk alatt is volt pár napos menstruációja) . Azt állítja 4-5-6 hetes lehet a baba maximum ,de akkor az együttlét után egy hónappal hogy lehetett negatív a sok teszt? Azóta csak velem volt 13 nappal ezelőtt. Rá durván egy hétre viszont újra pozitívak a tesztek. Akkor a volt párja vagy én vagyok az apuka? Mert teherbeesést követően 4 héttel ha terhes akkor elvileg semmiképp sem mutathat negatívat főleg nem a clearblue teszt ami az egyik legjobb. Kérlek segítsetek mert tényleg nem értem.
Hát ahogy olvasom #2 kommentet, ez egy közös bébi lehet. :-)
Kooperatív nemzés. Egyik nap egyik férfi dugja, másik nap másik, aztán csak sikerül teherbe ejteni.
A nő egyébként is azt fogja apának tekinteni, amelyikőtöknek magasabb a jövedelme.
Biztos terhes?
A bátyám szakított egyszer egy csajjal, aki pár hét után felhívta, hogy terhes, össze kell újra jönniük. A bátyám azt mondta neki, hogy ő fizet, amit kell, de ők egy pár sosem lesznek többé. A csaj meg zokogott a telefonba, hogy nem is terhes, de örül is neki, mert a bátyám a rohadék.
Lehet, hogy neked is kamuznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!