Most akkor kitől van a gyerek?
Sziasztok!
A történet a következő ,hogy a barátnőmmel szétmentünk és az új pasijával nyilván szexeltek. November elején elvileg már tudta ,hogy terhes több pozitiv tesztje is volt majd decemberben több negatív is. Itt már eltelt 4 hét . Elméletileg fixen kikellett volna mutatnia decemberben már a tesztnek de több negatív is volt ugye pozitiv egy se. Aztán dec 3.án mi is voltunk együtt és kb 9.én csinált tesztet azóta ugye többet is és mindegyik pozitív lett. Időközben november közepén volt menstruációja ami ugyan 2 napig tartott de volt ( kapcsolatunk alatt is volt pár napos menstruációja) . Azt állítja 4-5-6 hetes lehet a baba maximum ,de akkor az együttlét után egy hónappal hogy lehetett negatív a sok teszt? Azóta csak velem volt 13 nappal ezelőtt. Rá durván egy hétre viszont újra pozitívak a tesztek. Akkor a volt párja vagy én vagyok az apuka? Mert teherbeesést követően 4 héttel ha terhes akkor elvileg semmiképp sem mutathat negatívat főleg nem a clearblue teszt ami az egyik legjobb. Kérlek segítsetek mert tényleg nem értem.
Azt se lehet érteni, hogy a ki a volt pár és ki a mostani.
Úgy kezded, hogy te vagy az ex, a sztori végén meg te a jelenlegi.
1es, a kérdező szakított a csajjal aki rögtön bekandúrozott, aztán egy hónapra kb kibékültek a kérdezővel.
Kérdező én azon se csodálkoznék, ha ilyen a luvnya, ha egy harmadik valaki koppintotta volna fel.
Ha kicsit összeszedettebben tudnál fogalmazni, az nagyban megkönnyítené a dolgunkat.
Először azt írod, hogy november elején már voltak pozitív tesztjei, aztán meg azt hogy nem volt.
Menjen el a “hölgy” nőgyógyászhoz, állapítsa meg a terhesség korát. Igazából így hogy a barátnőd egyik ágyból a másikba feküdt nem lehet megmondani ki az apa. Majd ha megszületett a gyerek csináltattok egy apasági tesztet és kiderül.
Mikor szakitottatok pontosan hanyadikán, hanyadikán jöttetek újra össze?
Ha veled december 3.án szexelt és 9.én tesztelt pozitívat akkor nem a december 3.i szexből terhes..Hanem a novemberiből.. Azt is belelehet venni hogy a barátnőd hazudozásba kezd..Ha november elején voltak pozitív tesztjei akkor dec elején is annak kellett volna lennie.. Azért mondja azt h nov elején már terhes volt mert akkor az oktoberben foganhatott ergo akkor még veled volt.Szerintem meg ez nem igaz November elején nem lehezett terhes pozitív teszttel.Novemberben foganhatott amikor tutko nem veled volt dec elején negatív a teszt majd hopp 9én pozitív..NOVEMBERBEN FOGANT.kb november 15-20 között.Ha akkor nem veled volt akkor nem tőled terhes..Hazudik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!