Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki járt már ìgy?

Valaki járt már ìgy?

Figyelt kérdés
Nem jött meg 3 napig, tesztet csináltam, 4 pozitív tesztem lett (hètfőn) Kedden orvoshoz mentem, azt mondta igen terhes vagyok 4 hetes ès 4 napos hasi ultrahangon nèzte.Ma kellet vissza mennem, vaginális ultrahangot csinált, semmit nem látott. A betegszabadságot ki nyitotta mint terhessèg. Azt mondja cisztám van. El küldött vèrvètelre is, minden hètfőn derül ki. Csináltam mèg egy tesztet ez is pozitív. Hányinger, sűrű vizelési inger, mell feszülès, görcsök (enyhèn) kìvánós vagyok. Nem èrtem mi lehet. Kèrlek segítsetek, itt az egèsz hètvège előttem. 😔
2023. dec. 15. 15:42
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem szabad orvoshoz menni túl korán. Szurkolok hogy minden rendben legyen ❤️
2023. dec. 15. 21:43
 32/33 anonim ***** válasza:

Sajnos a tesztjeid sem bíztatóak, már wrősebbnek kéne lennie enyiidő eltelte után.

Nagy eséllyel kémiai terhesség volt, elindult valami de nem sikerült tovább fejlődni.

Viszont azt mondják utána nagyobb az esély hogy sikerül.

[link]

Nekem így erősödött 12 dpo nekem 3 nappal mensi előtt van, és sajnos ő sem fejlődött rendesen 7 hetesen missed lett, sajnos sejtettem az első pár napban alig erősödött a tesztem, a t{bbi terhességemnél naponta egyre jobban látszott.

11 dpon már a 25 ös is itt csak 14 dpon látszott valami halványan

2023. dec. 15. 22:58
 33/33 A kérdező kommentje:
Most csináltam egy tesztet. Erős pozitív lett
2023. dec. 16. 08:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!