Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki járt már ìgy?

Valaki járt már ìgy?

Figyelt kérdés
Nem jött meg 3 napig, tesztet csináltam, 4 pozitív tesztem lett (hètfőn) Kedden orvoshoz mentem, azt mondta igen terhes vagyok 4 hetes ès 4 napos hasi ultrahangon nèzte.Ma kellet vissza mennem, vaginális ultrahangot csinált, semmit nem látott. A betegszabadságot ki nyitotta mint terhessèg. Azt mondja cisztám van. El küldött vèrvètelre is, minden hètfőn derül ki. Csináltam mèg egy tesztet ez is pozitív. Hányinger, sűrű vizelési inger, mell feszülès, görcsök (enyhèn) kìvánós vagyok. Nem èrtem mi lehet. Kèrlek segítsetek, itt az egèsz hètvège előttem. 😔
2023. dec. 15. 15:42
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos, hogy nem jó az idegessèg, de jó lett volna úgy haza jönni, hogy mond egy eredményt, es nyugodt vagyok. Igy meg vagy gyerekem lessz vagy cisztám van 😔
2023. dec. 15. 16:29
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
De nem tud mit mondani egy 4 hetes terhességre sajnos, egy orvos sem tudna.Itt az az egyetlen teendő hogy vársz :( nyugalom, megértem hogy nem egyszerű.De most fontos a pozitívum.
2023. dec. 15. 16:38
 13/33 A kérdező kommentje:
Tudom, köszönöm. Jelzek hètfőn ha addig nem jönne meg
2023. dec. 15. 16:40
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
okés írj mindenképp.
2023. dec. 15. 16:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Tök fölösleges volt dokihoz rohanni. Nincs az az orvos aki 4+3-nál petezsákot lát. Hasival főleg nem. Többre mentél volna, ha akkor csináltatsz hcg vérvételt és pár nap múlva még egyet. Bár az se egy életbiztosítás. Én ezt tettem és épp rettegve várom a 2. eredményét🤣
2023. dec. 15. 17:10
 16/33 anonim ***** válasza:
68%
Sajnos meglehet érteni a kérdezőt.6Éve vár erre a babára :(
2023. dec. 15. 17:12
 17/33 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Igen, ezèrt rohantam pontosan 6 ève próbálkozunk a kis tesóval. Sőt amièrt mèg rohantam, az az hogyha ő is meg erősíti a terhessèget, nekem muszáj nyitni terhes betegszabadságot, mert olyan a munkám, ami nem terhes nőnek való, nehèz, fizikai munka.
2023. dec. 15. 17:24
 18/33 A kérdező kommentje:
El vagyok keseredve nagyon. Kezdem azt hinni hogy tényleg nincs baba, csak kèsik, ès a ciszta miatt pozitív a teszt.
2023. dec. 15. 17:29
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszem hogy egy ciszta miatt a szervezeted termelne hcg-t amire reagál egy teszt.Nem vagyok nagyon jártas a témában, sem orvos de szerintem baba van a dologban.
2023. dec. 15. 17:31
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg van képed a tesztekről?
2023. dec. 15. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!