Szellemcsík? Vagy baba lesz? Görbe+képek
Sziasztok!
Már nem tudom mi van...mérek hőt
2éve rendszerint 11dpom van, itt a görbém
Most már 14dponál (sztem csak 12-13) tartok, ami nálam egyszer fordult elő, mikor terhes voltam.Különben 11dpo mindig
Több tesztem is van...de iszonyatosan halványak.
Ti láttok rajta csíkot?
Vagy csak szellemcsík?akkor miért nem esik a hő és jön meg?
így is 3 napja késik már.
EZEK 25mlU érzékeny tesztek:
EZEK MEG 10mlU
ez meg a reggeli és a napközbeni 10 es teszt:
egy kis kontrasztal:
Erősödik????
Tudom hogy nagyon nagyon halvány
Ha még mensi előtt lennék simán kidobnám, hogy tuti szellemcsík...tudom nem vagyok normális hogy ennyi tesztelek...
Mind különböző, legalább 4 féle márka, nem lehet szellemcsík.....félek hogy nem is fog erősödni...ennek egyértelműbbnek kell már lennie nem?
Megrendeltem a womenscreamot is
Ez elvileg a progeszteronra hat, létezik, hoyg ezmiatt nem jön meg?A leírásban az van hogy akkor kell abbahagyni ha megjött a mensi.
Segítsetek:)))
Hát én már írtam egyszer és ezek a mostani tesztjeid amit Leonak elküldtél, tényleg nagyon nagyon halványak szinte már nem is mondhatók pozinak :(((( Szerintem nincs baba :(((
Sajnálom!!!!! Nem lehet hogy neked is a progeszteront kéne megtámogatni kicsit ?? (bocs ha már máshol írtad hogy is állsz ezzel de barátnőmnek volt így hogy 2szer is ilyen halovány volt neki ment dokihoz de semmi se látszott majd meg is jött neki) aztán a következő próbálkozásnál kapott vmi gyógyszert (nevére nem emlékszem sajnos, de csak 1-2 féle progeszteron tartalmú van tudomásom szerint amit ilyenkor szoktak.)
szia de de
progeszteronnal van bibi
ez a lényeg
nekem mindig 11dpo volt kevés is egy kicsit
ez már a 15.dpo
iszom a palsátot és a womenscream is erre van
dokim egyenlőre nem akakr támogatni gyógyszerrel , mondván volt már egy promblémamentes terhességem szülésem 1 évvel ezelőtt:(((
tanácstalan vagyok
Én vagyok az, aki egyetértett Leóval.
Nekem anno (és most is) 11 napos a luterális fázisom, ennek ellenére első próbálkozásra teherbe estem és simán kihordtam az ikreimet, tehát a 11 nap annyira nem lehet vész...
Ennek ellenére én a helyedben kérnék egy vérvételt, hogy kiderüljön, tényleg minden rendben van-e a hormonjaiddal.
Szorítok, hogy mihamarabb jöjjön a babátok!
egy kisfiam van már:))
csak ő is egy missed ab után lett...közvetlen, mikor műtétkor helyretettek...
lassan 1 éves lesz
régóta benne vagyok a ciklusfigyelésben...ezért is aggódom
Esetleg vidd el az utolsó 3-4 görbédet a dokidhoz, hogy lássa miről van szó. Ha nem akar vizsgálatokat kezdeményezni a kérésed ellenére sem, válts dokit (én legalábbis ezt tenném).
Esetleg Leó nem javasolt valamit a problémádra?
ezt is én indítottam ma, ott a kép
hős 3tizedet esett ami kevés nagyon a babához...viszont méhszáj és nyák babásnak néz ki
mensi se jött még
talán majd holnap.... :(
Szia!
Én látom a csíkokat... :) Ma nincs újabb teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!