Nagyon halvány csíkos a tesztem? Ez szellemcsík, vagy baba?
Csütörtökre nem várom, és tegnap és ma is nagyon halvány lett a tesztem. Látszik a T nél valami, ami nem erős, inkább halvány kis csík. Lehet szellemcsík, bár azt sem tudom, hogy az micsoda, csak hallottam már.
Köszi a segítséget
De jó lenne, köszi.
Ez rózsaszín.
Szerintem erősödni fog a csík.Nekem is így kezdődött és most az a halvány csíkocska itt mocorog a pocimban:))
18 hetes km.
:)
De jó lenne, már nagyon vágyunk rá.
Több, mint fél éve próbálkozunk, és eddig már sokszor csalódtunk. De halvány rózsaszín csík még soha nem volt.
Most csak az bosszant, hogy a hőm visszaesett egy kicsit.
köszi
Szia! Nagyon szép a görbéd, szerintem babóca!:)
Megy a drukk!!!!
Szia.
Nekem is így volt, hogy a második csíkom halvány volt. Pár nap múlva csináltam egy új tesztet és az már pozitív volt. De egyébként ha ott van a két csík, akkor az már baba.
35 h km
Köszönöm a válaszokat!
Már nagyon izgulunk!
Remélem igazatok lesz!
Szia!
Az első nekem is halvány volt.Majd rá 4 napra csináltam mégegyet az már erő pozi lett.Még az nap fogadott a dokim aki nem látott semmit.Na tökre szomorú lettem,de vetetett vért és ma megkaptam az eredményt.Az is pozi.Úgyhogy tanácsolom vagy 2 vagy 4 nap múlva ismételj és ha erősebb,de ha ugyanilyen szerintem baba.
Sok sikert és ha tudsz valamit írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!