Van olyan esetet, amikor a nő csak 1 nemű gyermeket tud kihordani?
Sziasztok!
3 fiam van, imádom őket. A 2.fiam előtt 2x összejött a baba, de ahogy jöttek, úgy távoztak. Teherbeestem októberben, 7.héten közölte az orvos, hogy petezsák van, de nincs embrió. 1 hete műtöttek, mert elkezdtem vetélni. Megfordult anno meg most is, hogy a lány babákat nem tudom kihordani, csak a fiúk maradnak meg. Mindegy milyen nemű lesz a következő is, de nagyon félek, hogy ismét vetélés lesz a vége,ha lány lenne a következő. Van ilyen szerintetek? 🥺
Ilyen nincs. Másrészt ha neked CSAK lány kellene, akkor ne akarj több gyereket, a meglévö 3 böven elég egy családba.
Emellett nem sok értelme van a kérdést újra meg újra kiírni ettöl nem lesz más a helyzet.
🥺 köszönöm szépen a válaszodat!
Akkor ezen sehogyan nem lehet segíteni?
Annyira magam alatt vagyok, magamat hibáztatom, hogy nem maradtak meg, a 3 fiamért rajongok, nem adnám őket senkiért. Egy kislányra vágytunk évekig, de eddig mindhiába.
Csak azt remélhetem, ha a következő összejön, és fiú lesz, egészséges legyen!
Kedves 2-es! Majd én el tudom dönteni, hogy elegendő -e nekem a 3 gyerek, ezt nekem kell érezni, mindegy mi lesz, mint már írtam, hogy fiú vagy lány. Vágyni szerintem nem bűn valami/valaki után.
Nem írtam ki egy kérdést sem, ezzel kapcsolatban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!